Hubungi Kami

Untuk sebarang maklumbalas editorial, sila tinggalkan komen anda pada akhiran artikel. Kami membaca setiap komen anda.

Anda juga boleh menghubungi kami di:

Address: B-13-5 Northpoint Office Suites, Mid Valley City,
Medan Syed Putra, 59200, Kuala Lumpur,
Malaysia.

Office No: (+60) 3 2282 3154

E-mail: malisa@wanista.com

  1. Assalamualaikum saya jue dari kuala SELANGOR saya dah lama cuba nak beli baju melayu moden ini.. tapi saya tak taju nak berurusan dengan siapa.please boleh tak publik iklan ni supaya kami senang acsess . Ape pon ini nombor saya 0163635293 tolong hubungi saya sebab saya nak sangat beli baju ini

  2. Asalamualaikum… sya dari kedah..sungai petani.mcm mana sya nk dptkn kasut khas utk baby…(baby foot)…di kawasan kedah dmna tempat y bole sya dptkn kasut tu utk my son…

Leave a Reply
Your email address will not be published. *