Hilangkan Mekap Sebersihnya Dengan Face Republic Pureprep Trio!

Prep wajah sangat penting sebelum anda memulakan langkah menyolek. Moisturizer, sublock dan primer yang baik adalah langkah penting dalam aplikasi solekan. Gunakan pelembap berasaskan gel atau bebas minyak – ini akan membuatkan wajah nampak lagi smooth dan langsung tidak cakey.

IKLAN

Baca : Tak Pakai Foundation Pun Mekap Nampak Flawless, Ni Caranya…

Perkenalkan Pureprep Trio

Pureprep Trio adalah rutin penjagaan kulit yang bersih, disesuaikan dan serasi oleh Face Republic, dibuat di Korea tanpa Alcohol, Paraben, Benzophenone, Chlorphenesin atau Fragrance – cara terbaik untuk memulakan #skincareresolutions anda.

Pureprep Trio terdiri daripada Mild Cleansing Water, PH-Balancing Toner dan AHA/BHA Toner (160ml setiap satu).

Face Republic Pureprep Trio. Foto – Arkib Wanista

Mild Cleansing Water (160ml), RM29.90

Pembersih lembut yang dirumuskan ‘bersih’, Mild Cleansing Water menyiapkan kulit anda dengan membersihkannya dari solekan, kotoran dan minyak yang berlebihan pada pembersihan atau pembersihan dua kali ganda.

  • Ringan pada kulit – Dengan Poloxamer 184, ia menghilangkan kotoran dan minyak yang menyebabkan kerosakan tanpa merengsa kulit dan mata anda.
  • Radikal bebas – Antioksidan seperti Glycine Soja Extract, Soy Seed Extract dan Vitamin E membantu melindungi kulit anda daripada radikal bebas yang menghasilkan cara pengeluaran kolagen.
  • Melembap seperti ‘pro’ – Panthenol juga dikenali sebagai pro-vitamin B5 melembapkan kulit, menarik air ke dalam kulit.

PH-Balancing Toner (160ml), RM39.90

Dapatkan keseimbangan kulit anda dengan penjagaan selepas-pembersihan, PH-Balancing Toner menyediakan kulit anda dengan mengembalikan keseimbangan semula jadi tanpa melepaskan minyak semulajadi. Sesuai untuk kulit yang kering, berminyak dan sensitif.

  • Lembutkan kulit – Dengan Allantoin, bahan lembut untuk kulit sensitif yang menenangkan dan mengurangkan kerengsaan kulit.
  • Pastikan ia bersih – Ia menggelupas dengan Citric Acid, yang perlahan-lahan mengangkat kulit mati, hanya meninggalkan perasaan yang bersih, licin dan segar pada kulit anda.

AHA/BHA Toner (160ml), RM49.90

Katakan selamat tinggal kepada semua kulit mati. Toner yang membersihkan kulit secara perlahan yang menghilangkan kulit yang kusam dan kasar, menyiapkan kulit anda dengan memberikan TLC tambahan pada hari yang malang.

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Digunakan siang dan malam, produk ini boleh didapati di Lazada dan Shopee.

face republicface republic koreajenama face republick-beautykenapa prep penting sebelum mekappenting prepproduk face republic