Sempoi Habis, Fesyen PM Ke-8 Yang Paling Rare Orang Tak Tahu

Tarikh 29 Februari 2020 merupakan tarikh yang tidak akan dilupakan oleh rakyat Malaysia, di mana Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah telah berkenan melantik Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin sebagai Perdana Menteri Malaysia yang kelapan.

IKLAN

Segala kemelut yang melanda negara akhirnya menerima titik noktah, dengan pelantikan Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin sebagai Perdana Menteri baharu.

Menyingkap mengenai Perdana Menteri baharu ini, diri beliau memiliki sentuhan fesyen yang cukup santai dan bersahaja! Siapa sangka Perdana Menteri Malaysia yang kelapan ini, miliki gaya fesyen sebegini dalam kehidupan hariannya. Tak percaya, lihat gambar di bawah!

#1 Gaya Hipster Yang Sempoi

Foto – Instagram NJWA Music

#2 Kool Habis Dengan Berseluar Sukan!

Foto – Rojak Daily

#3 Gaya Santai Dengan Sweet Shirt Tebal!

Foto – Instagram NJWA Music

#4 Nampak Stailo Dengan Gaya Ala Pahlawan!

Foto – Rojak Daily

#5 Smart Betul Kasut Loafer PM!

Foto – Rojak Daily

Perasan tak kebanyakan pakaian Perdana Menteri, semua warna-warna gelap atau memang Perdana Menteri kita ni memang suka pakai pakaian warna gelap?

Satu lagi, ada ke Perdana Menteri di dunia ni yang miliki gaya fesyen yang paling sempoi macam Perdana Menteri Malaysia kita.

Rujukan: 1, 2,

Fesyen Paling Sempoi Dan RareFesyen Perdana Menteri Kelapan MalaysiaFesyen PM Ke-8Fesyen PM MalaysiaMalaysiaMuhyiddin Mohd Yassin Perdana Menteri KelapanPerdana Menteri KelapanPerdana Menteri Malaysia Ke - 8PM Ke-8Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin