Kosmetik Mewah Elizabeth Arden Buat Diskaun Hebat Di Shopee, Grab Cepat!

Inilah masanya nak kumpul kosmetik. Bila ada jualan murah, kena sambar cepat takut kempunan. Lagi pula untuk jenama mahal seperti Elizabeth Arden.

IKLAN

Asal Usul Elizabeth Arden

Elizabeth Arden telah membentuk industri kosmetik moden yang dikenali pada hari ini. Florence Nightingale Graham atau lebih dikenali sebagai Elizabeth Arden, lahir pada 31 Disember 1884 di Kanada. Beliau membuka Red Door Salon yang ikonik di Fifth Avenue, New York pada tahun 1910 – salon pertama yang menawarkan perkhidmatan solekan dalam kedai kepada kaum wanita.

Foto – Arkib Wanista

Pada tahun-tahun berikutnya, Elizabeth Arden mempunyai lebih daripada 100 salon di seluruh dunia, dan pada tahun 1966, ia memilki kira-kira 300 jenis produk kosmetik di bawah bidang perniagaannya.

Ulang Tahun Ke-110

Tahun ini merupakan tahun ke-110 sejak penubuhannya dan untuk terus menyebarkan semangat keperkasaan wanita, Elizabeth Arden berganding tangan dengan platform e-dagang no. 1 Malaysia, Shopee. Melalui kerjasama ini, Elizabeth Arden dapat menawarkan produk mereka pada harga yang berpatutan kepada kaum wanita di Malaysia.

Produk Baharu

Elizabeth Arden memperkenalkan produk terbaharu kepada rangkaian produk Eight Hour, Great 8 Daily Defense Moisturizer yang menawarkan penyelesaian semua-dalam-satu untuk kulit sihat dan berseri. Ia memiliki lapan faedah dan melindungi kulit anda daripada kesan negatif pencemaran, sinar biru, UV dan inframerah.

Foto – Arkib Wanista

Produk-produk lain termasuk formula penjagaan kulit popular Skin Protectant dengan lapan cara penggunaan yang berbeza, Lip Protectant Stick yang boleh didapati dalam empat warna dan All-Over Miracle Oil yang memberikan faedah pelembutan kepada tubuh, muka dan rambut.

Tawaran Hebat Di Shopee

Sempena ulang tahun Elizabeth Arden, dari sekarang hingga 31 Januari 2020, para pengguna dapat menikmati diskaun hingga 56% untuk rangkaian produk Eight Hour, diskaun 25% untuk produk berharga biasa dan menerima baucar RM20 apabila mereka membeli produk Elizabeth Arden bernilai RM150 dari kedai rasmi Elizabeth Arden di Shopee.

Bukan itu sahaja, pengguna Shopee juga boleh mengambil kesempatan dan menikmati tawaran daripada kempen Jualan Tahun Baru Cina (CNY) Shopee termasuk tawaran harian RM8 dan penghantaran percuma RM18.

Foto – Arkib Wanista

Untuk info lanjut berkaitan produk Elizabeth Arden, sila kunjungi [SINI].

IKLAN
diskaun murah shopeeelizabeth ardenjenama elizabeth ardenkosmetik elizabeth ardenshopee elizabeth ardenShopee Malaysiatawaran shopee
Recommended