Bukan Main Seksi Anak Dara Aktor Saif Ali Khan, Sara Ali Khan (Gambar)

Siapa sangka anak dara aktor pujaan ramai Bollywood, Saif Ali Khan sudah dewasa.

IKLAN

Sudah memasuki usia 25 tahun, Sara Ali Khan dilihat mengikuti jejak langkah bapanya memasuki dunia perfileman hindi. Bapa boreh anak rintih la ni…

Debut tahun lepas dengan filem bertajuk Kedarnath, Sara tidak tempias menjadi tumpuan media dan paparazzi India. Ke mana sahaja dia pergi, berada, dengan siapa, pasti ada sahaja kamera yang menbontoti untuk melakukan cerita tabloid mereka.

Bukan sahaja berbekalkan rupa paras menawan, ‘cable’ bapanya Saif Ali Khan, pemilihan fesyen Sara juga mengagumkan pengkritik fesyen di sana sehingga ada yang melabelnya ikon fesyen untuk generasi muda hari ini. Sara bijak menyuai padan busana tradisional ke dalam gaya moden. Ada mengandaikan Sara mungkin mengambil nasihat ibu tirinya Kareena Kapoor, kerana bila dperhati stail Sara tak ubah seperti diva popular itu. 

Aktif di media sosial Instagram, Sara senang barkongsi aktiviti dan kehidupan harian kepada peminat yang sentiasa menyokongnya. Asam garam dunia hiburan, bila berkongsi foto, pasti ada suara sumbang yang sibuk ‘membawang’ fesyen yang dipakainya. Seksi sehingga menampakkan payudara, cara pemakaian tidak melambangkan masyarakat India serta pelbagai lagi komen negatif. Tapi Sara mengambil pendekatan berdiam diri – yang baik diambil, yang buruk dibiarkan.

Tang mana yang seksi sebenarnya? Rasanya Sara lagi cantik tanpa mekap, nampak natural beauty dengan kulit wajah yang putih bersih dan sedap mata memandang.

aktres sara ali khananak dara saif ali khananak perempuan saif ali khananak saif ali khanfesyen sara ali khanfilem sara ali khangambar sara ali khangambar seksi sara ali khansara ali khan
Recommended