#Throwback : Inspirasi Fesyen Item 90-an Yang Sangat Cool Dari Kendall Jenner

90-an boleh dikatakan tahun gila-gila dunia fesyen. lelaki dan wanita ada sahaja yang memainkan peranan dalam warna-warni dunia fesyen. Fesyen dalam tahun 90-an banyak dari unsur hip-hop, iaitu pakaian yang over-sized dan aksesori kemas yang berlebihan. Itu belum lagi dengan pilihan warna yang terang dan neon menjadi aspek utama dalam fabrik. 

IKLAN

Masa sudah berlalu, jika dilihat sekarang aura 90-an masih lagi melekap dihati pencinta fesyen yang lahir dan membesar pada tahun tersebut. Jika anda dah pernah baca artikel Trend Solekan 90-an Yang Masih Jadi Ikutan Sehingga Kini, kali ini pula Wanista dedahkan gaya fesyen 90-an yang menjadi subjek dalam gaya dari model Kendall Jenner. 

Kendall langsung tidak ragu-ragu untuk menampilkan aksesori dan gaya 90-an dalam almari pakaiannya. Dari rambut hingga hujung kaki. Jom kita inspirasi kan fesyen 90-an ala Kendall! 

Subang Besar

Choker

Bomber Jacket

Beg Pinggang

IKLAN

Seluar Baldu 

Jaket Denim Besar 

Baju Turtleneck

Tidak keterlaluan dan gaya 90-an biasanya dipakai untuk street look! Kalau anda ada pieces yang sama macam Kendall diatas bolehlah cuba-cuba tiru. 

baju 90-anbaju tahun 1990fesyen 90-anfesyen jalanan 90-anfesyen kendall jennerfesyen tahun 1990gaya fesyen 1990gaya fesyen kendall jennerinspirasi fesyen 90-anpakaian tahun 1990pakaian tahun 90-antrend fesyen 1990
Recommended