AIRISH MIRACLE – Produk Kecantikan Pertama di Asia Guna Ekstrak Hemma Sakura

Dalam artikel kami yang lepas, kami ada kongsikan tengang AIRISH MIRACLE. Ramai yang mahu tahu lebih lanjut tentang produk kecantikan ini.Bagi yang masih tak tahu, AIRISH MIRACLE yang diperkenalkan di pasaran sejak Jun lalu adalah produk kecantikan pertama di Malaysia dan Asia Tenggara yang menggunakan ekstrak Hemma Sakura sebagai ramuan asasnya.Ramuan berkhasiat besar ini bukan saja unik dan istimewa, malah kedua-dua bahan ini menjadikan kandungan AIRISH MIRACLE cukup berkesan dalam melahirkan kulit wajah yang cantik bersinar.

IKLAN

Batuan Hematit adalah sejenis mineral yang paling efektif bertindak sebagai agen anti-penuaan. Ekstrak ini berfungsi seperti Retinol yang memberikan hasil paling ketara dan berkesan bagi mengurangkan kedutan di wajah. Ia juga berfungsi untuk merangsang sintesis kolagen dan sekaligus mengembalikan struktur mekanikal wajah secara semulajadi.

Pati asli Sakura yang diekstrak daripada tumbuhan semulajadi Prunus Yedoensis atau buah ceri Yoshino, bertindak memulihkan seluruh kulit wajah dan masalah kulit kusam serta selamat digunakan pada kulit sensitif.

Dapatkan set anda dan alami keberkesanan AIRISH MIRACLE dengan menghubungi 019-2222 696 atau 012-626 2956 sekarang.

1. Set Airish Miracle Premium (RM299)
Mengandungi: Pencuci (60ml), Penyegar (100ml), Serum (30ml), Pelembap (30ml) dan Pati Hemma Sakura (60ml).

2. Set Airish Miracle Signature (RM80)
Mengandungi: Pencuci (15ml), Penyegar (15ml), Serum (15ml), Pelembap (15ml) dan Pati Hemma Sakura (15ml).

Kalau anda mahu tahu lebih lanjut tentang produk AIRISH MIRACLE ini, boleh mengikuti akaun sosial mereka di:
Instagram – @airishmiracle
Facebook – Airish Miracle Official
Web – www.airishofficial.com

IKLAN