10 Panduan Wanita Berkerjaya Kekal Seimbang & Produktif Dengan BlackBerry Z30

Adakah hari kebiasaan anda kelihatan seperti ini? Bangun apabila penggera jam bunyin terlalu kuat, teguk secawan kopi dengan cepat sebelum bergegas ke tempat kerja, membalas emel setiap jam, dan periks senarai tugasan tanpa henti sebelum boleh merehatkan minda. Adakah itu sesuai untuk keseimbangan kerja dan kehidupan yang kita semua idamkan dan bertujuan untuk hanya satu impian yang sukar difahami?

Telefon pintar BlackBerry 5-inci, BlackBerry Z30, direka untuk membolehkan anda dan orang di sekeliling anda menjadi lebih produktif. Bagaimana? Berikut adalah 10 perkara yang anda tidak tahu mengenai BlackBerry Z30.

1. BlackBerry Z30 boleh dihidupkan ke PC / Laptop bila-bila masa sahaja

Gunakan Miracast untuk menjadikan HDTV anda ke monitor, menambah papan kekunci dan tetikus Bluetooth kepada BlackBerry Z30. Tidak perlu aksesori tambahan kerana pranti Blackberry adalah serba boleh. Anda juga boleh menambah kabel USB On-The-Go kabel untuk mengakses sepenuhnya mana-mana pemacu USB anda atau pembaca kad SD yang membolehkan anda dengan mudah mengimport fail dan gambar untuk telefon pintar.

2. BlackBerry Protect memastikan data anda sentiasa dilindungi

BlackBerry Protect mampu melindungi BlackBerry Z30 anda dan data di dalamnya. Dengan BlackBerry Protect, anda boleh mengurus sehingga 5 peranti di bawah ID BlackBerry yang sama pada satu masa. Anda akan juga tidak perlu bimbang tentang kecuaian kehilangan BlackBerry Z30 kerana View Location membantu anda dengan mudah mencarinya pada peta. Jika ia tidak berfungsi, anda boleh memilih dari jauh mengunci peranti anda dan memaparkan mesej di atasnya, atau memadamkan data matikan peranti bersama-sama dengan data dari kad MicroSD yang dipasang. Perlindungan anda adalah keutamaan BlackBerry itulah sebabnya perkhidmatan premium ini adalah secara percuma.

3.  BlackBerry boleh ramalkan apa yang anda mahu taip dengan lebih berkesan

Predictive Typing terkenal sebagai “pengalaman menaip terbaik dalam mana-mana telefon pintar”, BlackBerry akan mencadangkan perkataan yang difikirkan anda mahu guna dengan membuat mereka muncul di atas huruf seterusnya dalam perkataan. Swipe perkataan dari papan kekunci secara automatik memasukkan perkataan itu ke dalam mesej anda.

IKLAN

4. BlackBerry Hub adalah #BFF anda yang baru

BlackBerry Hub menguruskan semua perbualan dan pemberitahuan anda dalam satu tempat. Malah, ia boleh mengetahui perbualan dan orang yang paling penting kepada anda mengikut berapa banyak anda berinteraksi dengan mereka. Anda boleh klik pada Attachments untuk melihat semua lampiran e-mel walaupun anda tidak ingat fail penting yang dihantar sebelum ini.

5. Blacberry Natural Sound 

Blackberry Natural Sound memberikan kualiti audio yang mantap sama dengan kualiti visual ketika menonton filem. Malah, mempunyai audio yang hebat adalah sangat penting lebih-lebih lagi apabila seseorang itu dalam panggilan persidangan global atau bersembang dengan kekasih jarak jauh.

6. BlackBerry Calendar memudahkan kerja anda

BlackBerry Calendar kini menyediakan butang “I Will Be Late” sekaligus dihantar kepada semua dengan cepat dan mudah. Pergi ke menu “More” dan pilih ikon “I Will Be Late” untuk notify kesemua yang hadir ke mesyuarat.

7. BlackBerry Time Shift Mode

Adakah seseorang berkelip ketika anda mengambil gambar? Dengan Blackberry Time Shift Mode, anda boleh edit setiap muka secara individu supaya kelihatan lebih sempurna. Time Shift menangkap milisaat sebelum dan selepas gambar anda supaya anda boleh dengan mudah edit gambar rakan-rakan anda.

8. Proses penyuntingan gambar lebih menarik

Skrin paparan 5-inci BlackBerry Z30 yang direka menjadikan pengalaman mengedit gambar menjadi lebih baik dan sangat mudah.

9. BBM

Bukan sahaja BBM lebih selamat, ia juga lebih menyeronokkan. BBM Groups memudahkan anda untuk terus berhubung sehingga 50 kawan-kawan atau rakan sekerja.  Ini hanya boleh menjadi cara yang paling mudah untuk berbual, berkongsi foto, acara merancang dan membuat senarai semua di satu tempat. BBM Channels merupakan forum untuk perbualan antara individu dan masyarakat. Anda boleh melanggan kepada saluran yang berkongsi minat dengan anda. Anda juga boleh membuat saluran anda sendiri. Berbual, mengubah suai profil anda dan lihat siaran anda dan statistik paparan semua di satu tempat.

10. Anda boleh membalas mesej dan BBM walaupun sedang sibuk 

Apabila mesej tiba, anda boleh menjawab dengan cepat tanpa meninggalkan atau mengganggu aplikasi yang sedang berjalan, membolehkan anda untuk melakukan tugasan tidak kira masa dan waktu.

IKLAN
10 panduan blackberry z3010 Panduan Wanita Berkerjaya Kekal Seimbang & Produktif Dengan BlackBerry Z30blackberry z30info blackberry z30wanita & teknologi