Produk mandian baru ‘Johnson’s baby Cleansing’ sesuai untuk kulit bayi

Seperti apa yang kita ketahui, kulit bayi sangat sensitif dan mereka ini tidak boleh sewenangnya menggunakan produk mandian orang dewasa. Ibu bapa perlu ketahui produk mandian apa yang sesuai dengan kulit bayi. Disebabkan itu, JOHNSON’S® Baby mengeluarkan 5 produk mandian ‘Johnson’s baby Cleansing’ sesuai untuk bayi anda. Dengan formula yang terbukti lembut secara klinikal, ia membersih dan melindungi kulit si manja secara semulajadi agar sentiasa lembut dan sihat.

5 produk mandian tersebut ialah:

Johnson’s baby Bath – Kulit bayi anda lebih lembap dan tidak kering.

Johnson’s baby Peach Bath – Esen buah peach mampu membuatkan kulit bayi anda lebih segar, lembut dan wangi.

Johnson’s baby Bedtime Bath – Mengandungi esen NATURALCALM yang membantu bayi mudah tidur.

Johnson’s baby Cooling Bath – Mengandungi formula NO MORE TEARS  iaitu kaya dengan bauan wangi mampu membuatkan bayi anda sentiasa segar setiap kali selepas mandi.

Johnson’s baby Milk and Rice Bath – Mengandungi kandungan protein susu, Vitamin A dan E membantu memberikan kulit bayi anda lebih lembut dan cerah.

IKLAN

Tips Memilih Produk Mandian Untuk Bayi

  • Kenalpasti jenis kulit bayi anda. Contohnya seperti jika punya masalah alahan
  • Pastikan memilih jenis produk mandian yang sesuai, jika anda tidak tahu, boleh tanya kepada perunding produk berkenaan.

Anda boleh dapatkan produk mandian Johnson’s baby Cleansing di farmasi berdekatan dan juga gedung beli belah terpilih. Untuk keterangan lanjut, anda boleh ke Facebook i Love JOHNSON’S® baby.

IKLAN
johnson's baby cleansingJohnson’s® babyproduk bayi johnson's babyproduk mandian bayiproduk mandian johnson's baby cleansingsabun mandi johnson's baby