[ Khas Lelaki ] Bercukur dengan lebih selesa dengan pencukur Gillette Fusion Proglide baru!

Gillette, Jenama terkemuka yang menguasai pasaran produk penjagaan diri lelaki kebelakangan hari ini mempamerkan produk terbaru mereka, Gillette Fusion ProGlide pada satu sidang akhbar yang diadakan di Hotel Okura Prestige Bangkok. Menjadi simbol kecanggihan sistem bercukur dewasa kini, Gillete Fusion ProGlide memperkenalkan 7 inovasi baru Fusion ProGlide yang mampu memberikan kepuasan yang diiginkan oleh kaum lelaki ketika bercukur.

Dihiasi dengan laser berona biru langit, majlis yang berlangsung turut menatarkan ciri-ciri futuristik dan canggih. Ianya bertepatan dengan kemajuan inovasi yang dijelmakan ke dalam penciptaan terbaru Gillette Fusion ProGlide. Para tetamu turut disambut dengan plat akrilik gergasi yang mempamerkan ciri-ciri produk terbaru tersebut dan juga pameran Gillette Fusion ProGlide.

Di sidang media tersebut, empat selebriti – Darius Sinathrya, pelakon popular dan pengacara televisyen di Indonesia yang juga merupakan duta produk Gillette; Anusorn “Yong Armchair” Maneedthed dan Popetorn “Two” Soonthornyanakij, iaitu artis popular Thailand dan juga model, pelakon dan juga pengamal seni mempertahankan diri di Malaysia, Peter Davis turut mewakili lelaki Gillette bagi negara masing-masing.

Pisau pencukur Gillette Fusion ProGlide jenis manual dan “power” bersama-sama gel pencukur boleh didapati di semua pasaraya dan gedung membeli belah terkemuka.

IKLAN
[ Khas Lelaki ] Bercukur dengan lebih selesa dengan pencukur Gillette Fusion Proglide baru!Gillette Fusion Proglidepencukurproduk lelaki