Kecantikan

Kekal Segar Dan Terhidrasi, Sunscreen Face Republic Lindungi Kulit Daripada Matahari!

Sofie Azizlan
/
[so-fe]
Kekal Segar Dan Terhidrasi, Sunscreen Face Republic Lindungi Kulit Daripada Matahari!

NEW Face Republic Purity Essence SPF50+ PA++++ buatkan ramai orang tidak risau untuk berada di bawah matahari dengan produk Non-nano Mineral Filter Sunscreen.

Foto – Arkib Wanista

Sesuai digunakan oleh mereka yang berkulit sensitif, Face Republic juga berhati-hati dalam memilih bahan-bahan untuk keselamatan kehidupan laut juga.

Jika anda seorang pencinta laut dan kehidupan laut, sunscreen ini sangat sesuai kerana tidak mengandungi bahan-bahan yang boleh merosakkan DNA batu karang.

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Mempunyai tekstur yang lebih ringan, sunscreen ini membuatkan ia menjadi produk yang ditunggu-tunggu oleh semua orang.

Melindungi kulit daripada matahari, Purity Sun Essence ini mengandungi mineral filter with no white cast. Menjadi produk 2 in 1, sunscreen ini berfungsi dalam mencerahkan ton warna dan mengelakkan kedutan daripada terjadi.

Non-nano 

Purity Sun Essence dilengkapi dengan teknologi non-nano yang memaksimukan kekuatan dalam menjadi fizikal suncreen dan mengimbangi kekurangan.

Menggunakan non-nano, iaitu lebih besar daripada nano, berfungsi dalam mengelakkan risiko menyerap bahan-bahan UV-blocking ke dalam kulit. Ia juga meningkatkan penyerapan dengan menggunanakan zarah nano serta mengurangkan white cast.

Jadi bila yang  perlu guna Purity Sun Essence?

  • Apabila ingin mendedahkan kulit kepada cahaya matahari
  • Mencari sunscreen yang tidak melekit dan mengandungi white cast
  • Mencari sunscreen yang memberikan kesegaran, kelembapan pada kulit
  • Mencari produk sunscreen mesra keluarga
  • Mencari produk yang tidak menyakitkan mata dan bebas pewangi
Foto – Arkib Wanista

Kini Face Republic Purity Sun Essence membuat kolaborasi istimewa dengan seorang model Korea, influencer dan sensasi TikTok, Jeon Changha. Kolaborasi ini telah menggunakan simbol yang istimewa pada pembungkusannya iaitu ._.

Foto – Arkib Wanista

Jika anda ingin mendapatkan sunscreen ini, anda boleh dapatkannya di kedai-kedai rasmi dalam talian seperti di Lazada dan Shopee dengan berharga RM 54.90 (500ml).