Fesyen

Jatuh Cinta Tengok Fesyen British Klasik Uniqlo Dan JW Anderson Baharu Ini

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Jatuh Cinta Tengok Fesyen British Klasik Uniqlo Dan JW Anderson Baharu Ini

Konsep fesyen kontemporari dan ringkas merupakan gaya fesyen digemari sepanjang zaman dan kali ini, sempena kedatangan musim luruh dan sejuk tidak lama lagi Uniqlo tampil dengan koleksi fesyen yang cukup versatil.

Gedung pakaian ternama dunia ini bekerjasama dengan pereka fesyen kelahiran Irish iaitu JW Anderson bagi menghasilkan beberapa koleksi fesyen British klasik dan kontemporari.

Gaya Klasik Kembali Semula

Gaya fesyen yang bertemakan ‘A Day In London’ menampilkan koleksi rekaan baju, seluar, skirt, muffle, jaket, beg dan kasut menggambarkan gaya fesyen British klasik yang santai.

IKLAN
Foto – Uniqlo

Gabungan Warna-Warna Signature JW Anderson Yang Memikat

Dengan rekaan koleksi pakaian yang klasik dari Uniqlo ini, JW Anderson memilih warna-warna signaturenya, bagi menyerikan lagi elemen klasik dan kontemporari fesyen dengan penggunaan warna-warna seperti:

  • Olive
  • Navy
  • Charcoal grey
  • Amber
Foto – Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista

Koleksi Fesyen British Klasik Yang Menarik

Bagi yang meminati gaya-gaya kasual, kontemporari dan santai, maka fesyen yang ditampilkan oleh Uniqlo dan JW Anderson ini pasti kena dengan citarasa fesyen ringkas seperti kamu.

Foto – Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista
Foto – Arkib Wanista

Miliki Gaya Santai Dengan Harga Yang Berbaloi

Uniqlo terkenal dengan penggunaan fabrik yang berkualiti dan money-worth, untuk koleksi fesyen British klasik dan kontemporari ini harga yang ditawarkan juga bersesuaian dan berbaloi dengan koleksi yang dikeluarkan.

Anggaran harga pakaian bagi koleksi fesyen ini bermula dari RM79.90 ke RM499.90, dan harga untuk aksesori pula bermula dari RM14.90 ke RM149.90.

IKLAN

Bagi yang ingin melihat fesyen Uniqlo dan JW Anderson yang lain, boleh lihat di sini dan pilih koleksi yang berkenan dengan jiwa sekarang.