Kecantikan

Nak Wajah Awet Muda, NutraVita Marine Placenta Ada Caranya

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Nak Wajah Awet Muda, NutraVita Marine Placenta Ada Caranya

Wanita mana yang tak mahu wajah mereka sentiasa kelihatan awet muda dan cantik jelita kan?

Lepas ini tak payah pening kepala nak cari produk mana yang bagus dan berkesan kerana Sinaran Wanita, telah menghasilkan produk penjagaan dan kecantikan wajah yang unggul iaitu NutraVita Marine Placenta.

IKLAN

Rahsia Awet Muda Wanita Jepun

Foto – Arkib Wanista

Ramai wanita-wanita di Jepun memiliki rupa paras yang muda seperti remaja, memang cemburu bila kita melihat wanita yang berusia memiliki wajah awet muda.

Wanita di Jepun mampu memiliki rupa paras yang sebegitu adalah kerana penggunaan produk anti-kedut dan anti-penuaan yang berkesan, jadi tidak hairanlah ramai wanita Jepun miliki rupa paras yang awet muda.

Guna Kantung Ovari Ikan Salmon

Teknologi Jepun dalam bidang kecantikan memang tidak boleh disangkal lagi dan ini terbukti apabila sebuah syarikat Jepun, menemui bahawa ovary peptides yang diekstrak dari placenta ikan salmon berkesan untuk dijadikan sebagai anti-kedut dan anti-penuaan untuk kulit wajah wanita.

Foto – Arkib Wanista

Kantung ovari yang memegang telur dalam ikan salmon ini mengandungi banyak komposisi asid amino, yang serupa dengan kolagen dan sekaligus menjadi anti-penuaan dan anti-kedut yang paling sempurna.

Dengan penemuan kesan anti-penuaan dan anti-kedut menerusi kantung ovari ikan salmon yang diekstrak dari placenta ikan salmon ini, Sinaran Wanita menghasilkan produk profesional iaitu NutraVita Marine Placenta.

Halal Dan Mudah Serap Dalam Lapisan Kulit

NutraVita Marine Placenta ini mempunyai molekul kecil yang mudah menyerap ke dalam kulit wajah wanita dengan mudah dan lancar.

Foto – Arkib Wanista

Bukan itu saja, produk ini juga diperakui halal dan selamat untuk para wanita terutama wanita Muslim.

Produk kecantikan ini tampil dengan dua produk kecantikan, iaitu NutraVita Marine Placenta Concentrate dan juga NutraVita Marine Placenta Serum untuk penjagaan kulit wajah wanita.

NutraVita Marine Placenta Concentrate

Bagi yang memiliki masalah bekas luka jerawat, kecederaan atau pembedahan di muka, maka NutraVita Marine Placenta Concentrate merupakan produk yang kamu perlukan.

IKLAN
Foto – Sinaran Wanita

Gabungan unik seperti Salmon Placenta Ovary Peptides, Bovine Colostrum Based Growth Factor Concentrate (GFC), Asid Hyaluronik dan Alga Laut, menghasilkan formula kesihatan kulit yang sihat.

Produk ini juga kaya dengan kolagen semula jadi serta minyak pelembap kulit tulen, bagi meningkatkan sel stem kulit epidermis untuk pembaikan kulit sambil menyerap jauh ke dalam kulit.

Cara penggunaan – Titis satu ke dua titisan di waktu pagi dan malam, pakai sebelum memakai serum.

NutraVita Marine Placenta Serum

Nak wajah awet muda tanpa masalah kedutan dan penuaan, gunalah NutraVita Marine Placenta Serum, yang direka khas bagi mengurangkan kesan penuaan, garis halus dan kedutan di wajah.

Foto – Sinaran Wanita

Dengan 5-Mode-Action yang terdapat di dalam serum ia dapat meningkatkan penampilan kulit, meminimakan saiz liang pori dan juga memperbetulkan kesan penuaan, garis halus dan kedutan.

Cara penggunaan – Pam dua kali pada waktu pagi dan malam, selepas memakai concentrate.

Foto – Arkib Wanista

Bagi yang ingin mendapatkan produk penjagaan dan kecantikan wajah ini, kamu boleh layari laman sesawang Sinaran Wanita di sini dan dapatkan NutraVita Marine Placenta Concentrate dengan harga RM59.90 dan NutraVita Marine Placenta Serum dengan harga RM89.90.

Lepas ini nak dapatkan kulit wajah awet muda, tiada kesan kedutan, tanda penuaan dan garis halus senang sangat, guna NutraVita Marine Placenta Concentrate dan Serum dah cukup!