Kecantikan

Tak Stress Picit Blackhead, BY ECOM Heartleaf Dapat Selesaikan Masalah Ini!

Sofie Azizlan
/
[so-fe]
Tak Stress Picit Blackhead, BY ECOM Heartleaf Dapat Selesaikan Masalah Ini!

Bila tengok lama-lama dalam cermin, nampak lah semua yang ada di wajah termasuklah blackhead!

Blackhead terjadi apabila hair follicles tersumbat dalam kulit. Jadi kalau anda lihat di cermin, blackhead ini sangat ketara di wajah. Rasa stress kan bila lihat?

IKLAN
Foto – Women’s Health

Dengan cuaca yang panas dan lembap di Malaysia, pengeluaran minyak di wajah meningkat sehingga menyebabkan blackhead terjadi. Jadi Ksisters telah memperkenalkan rangkaian BY ECOM Heartleaf  yang dapat bantu selesaikan masalah blackhead.

Heartleaf Blackhead Cleaner [BELI]

Foto – Arkib Wanista

Diperbuat dengn bahan semula jadi , Heartleaf Blackhead Cleaner ini sangat bagus untuk membersihkan liang pori, membuang keratin tua, menyegarkan dan meningkatkan keanjalan kulit.

Heartleaf Purifying Mask [BELI]

Mempunyai tekstur yang berkrim, Heartleaf Purifying Mask membolehkan penjagaan liang roma yang lebih berkesan. Mask ini dapat membuang kulit mati, membersihkan liang dan menjaga sebum.

Foto – Arkib Wanista

Turut mengandungi ekstrak Centella Asiatica, ia dapat menenangkan dan melindungi kulit daripada kerengsaan.

Heartleaf Poreless Water [BELI]

Heartleaf Poreless Toner dapat membantu menghaluskan dan membersihkan kulit sekiranya terdapat sisa kotoran yang tertinggal. Untuk mereka yang mempunyai kulit berminyak, penggunaan toner dalam rutin penjagaan kulit.

Foto – Arkib Wanista

Toner juga berfungsi dalam mengimbangkan tahap pH kulit, mencerahkan kulit dan menjaga liang-liang pori supaya bersih.

RECLAR Water Peeling Device [BELI]

Digunakan dengan air, toner atau BY ECOM Heartleaf Blackhead Cleaner, alat water peeling ini membantu menghilangkan sel kulit mati dan liang pori yang tersumbat.

Foto – Arkib Wanista

Mempunyai dua mod iaitu mod ion dan mod water peeling, mod ion membantu produk penjagaan kulit anda diserap ke dalam kulit dengan lebih baik. RECLAR Water Peeling Device ini juga sesuai digunakan untuk mereka yang berkulit sensitif.

Skin Pack Cotton Pad [BELI]

Kebanyakan pad kapas menyerap cecair lebih banyak berbanding kulit. Jadi, semak pad kapas anda sekarang!

IKLAN

Jika pad kapas anda menyerap cecair lebih banyak, anda perlu mencuba BY ECOM Skin Pack Cotton Pad.

Foto – Arkib Wanista

Pad kapas ini hanya menyerap setengah cecair sahaja berbanding pad kapas di pasaran. Secara tidak langsung anda dapat menjimatkan produk kecantikan yang dipakai untuk mengelak pembaziran.

Selepas sebulan menggunakan rangkaian BY ECOM Heartlife, anda boleh melihat keberkesanannya yang ketara apabila tiada lagi blackhead di wajah! Rangkaian BY ECOM Heartlife boleh didapati dalam talian di Ksisters.