Kecantikan

Innisfree Datang Lagi Dengan Produk Baru Ogos Ini

Sofie Azizlan
/
[so-fe]
Innisfree Datang Lagi Dengan Produk Baru Ogos Ini

Innisfree adalah sebuah jenama semula jadi pertama dari Korea yang mengeluarkan produk penjagaan kulit untuk mendapatkan kecantikan secara semula jadi dan sihat.

Pada bulan Ogos 2020, Inisfree telah memperkenalkan beberapa produk baharu seperti:

#1 2020 MY PALETTE F/W COLLECTION 

Koleksi ini menggabungkan 2 jenis eyeshadow palletes iaitu Before Sunrise dan Before Sunset yang mengandungi 8 jenis warna bagi setiap pallete.

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Gabungan serbuk dalam pelbagai saiz yang mewujudkan bayangan yang kabur seperti warna-warna yang lembut dan matte pada mata. Dual coated glitter pearls dengan teknologi khas bertindak menghasilkan solekan mata yang berkilau di setiap sudut.

Before Sunrise

Foto – Arkib Wanista

Before Sunset

Foto – Arkib Wanista

#2 BLUEBERRY REBALANCING LINE 

Foto – Arkib Wanista

Kaya dengan kelembapan, antioksidan dan mineral, Bluebery Rebalancing Line ini dilengkapi dengan cleansing water, pembersih wajah, losyen, krim dan watery sun cream.

#3 JEJU CHERRY BLOSSOM MIST

Foto – Arkib Wanista

Mist ini dilengkapi dengan aroma buah dan bunga yang berfungsi untuk mencerahkan dan membantu kulit kelihatan segar.

#4 JEJU CHERRY BLOSSOM TONE-UP CREAM

Foto – Arkib Wanista

Krim yang mempunyai SPF30 PA++ merupakan formula yang lebih baik dalam melembapkan kulit dan membantu menghalang sinaran UV matahari.

#5 SUPER VOLCANIC PORE MICELLAR CLEANSING FOAM 2X

Foto – Arkib Wanista

Cleansing foam ini merupakan penyelesaian kepada masalah liang pada wajah. Dengan menggunakan cleansing foam ini, anda akan dapat menjaga, membersih liang dengan cara berkesan serta dapat menghidrasi kulit.

Bonus – GREEN TEA SEED SERUM PAPER BOTTLE

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Untuk maklumat anda, kini innisfree telah mengeluarkan Green Tea Seed Serum dalam bentuk botol kertas. Pengeluaran dalam bentuk botol kertas ini selari dengan komitmennya terhadap kecantikan dan mesra alam.

Foto – Arkib Wanista

Innisfree’s Green Tea Seed Serum dalam bentuk botol ini adalah Edisi Terhad di mana botol kertas ini bersaiz jumbo dan diperbuat dengan plastik sebanyak 51.8% sahaja.

Maklumat lanjut, anda boleh melayari laman web Innisfree.