Makanan

Sedap Tak Terkata Nasi Lemak Marrybrown Baru

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Sedap Tak Terkata Nasi Lemak Marrybrown Baru

Nasi lemak merupakan makanan kebangsaan negara yang mana ia menjadi menu makanan buat berbilang kaum di Malaysia. Menu kegemaran rakyat ini menjadi simbol dan ikon kebangsaan negara yang harus di jaga dan di banggakan.

IKLAN

Justeru itu, Marrybrown dengan bangganya bawakan Nasi Lemak Marrybrown baru dan menjadikan 1 Ogos 2020 adalah Hari Nasi Lemak Marrybrown.

Sempena menyambut Hari Nasi Lemak pada 1 Ogos ini, Marrybrown akan memberi 10,000 kotak Nasi Lemak Marrybrown secara percuma di seluruh cawangan Marrybrown yang terdapat di seluruh negara.

This is what you voted for! We are proud to declare 1st of August as Hari Nasi Lemak MB – a day where we celebrate our…

Posted by Marrybrown on Tuesday, July 28, 2020

Dapatkan Nasi Lemak Marrybrown Secara Percuma!

  • Tarikh – 1 Ogos 2020
  • Hari – Sabtu
  • Masa – Dari 10 pagi dan keatas
  • Cawangan – Semua cawangan Marrybrown (boleh makan di restoran MB atau bawa pulang)

Sambut Hari Nasi Lemak Kebangsaan bersama Marrybrown pada hari Sabtu ini bersama keluarga ataupun rakan-rakan, tiada apa yang lebih meriah dengan berkongsi hidangan lazat bersama.

Menu nasi lemak dari Marrybrown ini menampilkan ayam goreng rangup Marrybrown, nasi lemak, sambal, ikan bilis, kacang tanah, timun, dan papadom rangup.

IKLAN
Foto – Marrybrown

Bagi yang ingin tahu maklumat lanjut mengenai Hari Nasi Lemak Marrybrown ini, kamu boleh ikuti akaun Instagram [SINI] dan Facebook [SINI].

Manakala bagi yang ingin mencuba menu Marrybrown yang lain, bolehlah layari laman sesawang Marrybrown [SINI] dan memesan makanan secara dalam talian.

Bagi yang craving nasi lemak, bolehlah kunjung Marrybrown hari Sabtu ini nanti!