Kecantikan

Tiada Lagi Kulit Sensitif Dengan Nutox Youth Restoring

Sofie Azizlan
/
[so-fe]
Tiada Lagi Kulit Sensitif Dengan Nutox Youth Restoring

Sebahagian wanita yang mempunyai masalah ruam, jerawat dan gatal-gatal semestinya tidak selesa dengan keadaan itu dan ini hanyalah sebahagian daripada petanda kulit sensitif.

IKLAN

Ramai wanita yang tidak memberikan perhatian kepada masalah kulit yang bertindan apabila menjumpai produk penjagaan kulit anti-penuaan yang berkesan.

Foto – Arkib Wanista

Kini, para wanita tidak perlu risau kerana jenama Nutox telah memperkenalkan Rangkaian Nutox Youth Restoring iaitu satu penyelesaian revolusi bagi memenuhi keperluan anti-penuaan dan kulit sensitif. Produk ini memberikan fokus kepada dua jenis masalah kulit serta diperkayakan dengan tiga teknologi anti-penuaan yang menjadi sebab kenapa para wanita perlu memilih Nutox untuk kulit sensitif anda.

Foto – Skin Care To

Sama seperti produk utama Nutox, Youth Restoring ini bertindak dalam meningkatkan penghasilan kolagen dan memperbaiki keanjalan kulit wajah tanpa menjadi penyebab keradangan kulit. Diformulasikan secara teliti supaya ia hipoalergik dan mempunyai pH yang seimbang dengan beberapa bahan yang lembut untuk melindungi pertahanan kulit.

Melalui ujian dermatologi untuk melawan tanda anti-penuaan, rangkaian Youth Restoring ini tidak mengandungi pewangi berbahaya, paraben, pewarna dan alkohol bagi melawan tanda anti-penuaan dan menjaga kelembutan kulit.

Foto – Donum Natural

Nutox sebagai pioneer dalam penjagaan kulit yang menggunakan sarang burung di Malaysia sejak 2006, mendapati manfaat sarang burung dapat dijumpai di semua rangkaian produk penjagaan kulit Nutox yang memenuhi semua masalah kulit untuk memberikan hasil kulit yang muda dan remaja kepada wanita tanpa mengira usia.

Foto – Arkib Wanista

Salah satu produk Nutox Youth Restoring iaitu Advance Serum Concentrate mengandungi bahan penentang-umur yang meresap jauh ke dalam kulit selain memperbaiki struktur kulit dan mempercepatkan penghasilan kolagen dan elastin. Tekstur serum yang ringan dan cukup lembut dapat membantu menyokong keperluan kulit sensitif yang semakin menua dengan memberikan hasil kulit ketara kelembutannya, licin dan muda.

Foto – Shopee

Ketua Pemasaran Tohtonku Sdn Bhd, Vicky Lim berkata, “Kami sentiasa menginovasikan bagi menghasilkan formula yang lebih baik dalam memenuhi keperluan kulit yang berbeza. Bagi memastikan produk penjagaan kulit anti-penuaan boleh digunakan oleh wanita yang mempunyai kulit sensitif, rangkaian Nutox Youth Restoring menawarkan produk yang memberikan hasil yang lembut pada kulit sensitif anda”.

“Tiada Kompromi” iaitu mesej kempen rangkaian Nutox Youth Restoring bertujuan untuk memberikan inspirasi dan menggalakkan wanita untuk tidak berkompromi dalam soal nilai diri dan gaya kehidupan mereka.

IKLAN

Produk rangkaian Nutox Youth Restoring boleh didapati secara online di Watsons, Guardian dan Lazada.

#1 Nutox Youth Restoring Cleansing Gel 150ml [RM 39.00]

Foto – Arkib Wanista

#2 Nutox Youth Restoring Treatment Lotion 150ml [RM 69.90]

Foto – Arkib Wanista

#3 Nutox Youth Restoring Advanced Serum Concentrate 30ml [RM 95.90]

Foto – Arkib Wanista

#4 Nutox Youth Restoring Eye Refiner 15ml [RM 69.90]

Foto – Arkib Wanista

#5 Nutox Youth Restoring Moisture Emulsion 50ml [RM 75.90]

Foto – Arkib Wanista

#6 Nutox Youth Restoring Night Cream 30ml [RM 69.90]

Foto – Arkib Wanista

#7 Nutox Youth Restoring Trial Kit [RM 39.90]

Foto – Arkib Wanista

Untuk mengetahui tentang Rangkaian Nutox Youth Restoring dan ingin menebus kit percubaan secara percuma sementara stok masih ada, anda boleh melayari laman web rasmi Nutox. Jika anda tidak mahu terlepas dengan promosi dan maklumat terkini mengenai Nutox, anda boleh mengunjungi laman Facebook Nutox Malaysia.