Kesihatan

Miss V Kamu Bertambah Sihat Dengan Pembersih Wanita Agnesia

Malisa Aina
/
call me Lisa and i'm just a simple girl
Miss V Kamu Bertambah Sihat Dengan Pembersih Wanita Agnesia

Ramai wanita terdedah kepada masalah farah seperti bau yang menyebab ketidak selesaan dan boleh mempengaruhi rutin harian.

IKLAN

Terkenal dengan bedak, jenama terulung Agnesia kini kembali dengan inovasi terkininya, Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash.

Inovasi terbaru dibuat dari ekstrak herba yang membantu melindungi dan menjaga kebersihan kawasan intim. Ia juga sesuai untuk digunakan setiap hari.

Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash. Foto – Watsons

Hanya Yang Terbaik Dari Agnesia 

Untuk mengekalkan vagina yang sihat atau persekitaran terbaik di kawasan intim, pH wanita harus berada dalam lingkungan 3.8 hingga 4.5 pada skala pH. Pembersihan faraj terbaik harus seimbang dengan pH, dan ini boleh didapati pada Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash.

Kawasan intim setiap wanita memerlukan perhatian yang khusus. Dengan Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash, wanita tidak perlu risau, kerana ia mengandungi bahan aktif seperti Manjakani, Kacip Fatimah dan Sakura yang membantu untuk mencerahkan kulit secara semula jadi. Produk pembersih wanita semulajadi ini juga mengandungi Willow Bark yang memberikan perlindungan antibakteria di sekitar faraj.

Agnesia Natural Feminine Hygiene Wash berharga RM12.90 dan boleh didapati di Watsons dan semua farmasi utama seluruh negara.

Untuk maklumat lebih lanjut, layarilah www.agnesia.com.my.

IKLAN