Kesihatan

Siapa Susah Tidur, Guna Semburan Ajaib This Works Ini!

Malisa Aina
/
call me Lisa and i'm just a simple girl
Siapa Susah Tidur, Guna Semburan Ajaib This Works Ini!

Seharian sibuk menjalankan tugasan kerja menyebabkan kita semua tidak mendapatkan tidur yang cukup. Sedangkan setiap orang memerlukan 7 hingga 9 jam untuk mendapatkan tidur berkualiti.

Key untuk kulit yang cantik adalah dengan menjaga rapi waktu tidur. Bila keadaan ini berlaku, bukan sahaja kulit yang terjejas malah kesihatan diri juga mula menurun. Mula rasa penat, letih malah mengantuk ketika waktu bekerja.

Nak tahu, terdapat satu semburan ajaib untuk menyelesaikan masalah kesukaran tidur di malam hari. This Works Love Sleep Pillow Spray untuk anda!

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Jenama rangkaian penjagaan kulit klinikal This Works ada mencipta alat bantuan tidur yang berbentuk aromaterapi bagi menenangkan jiwa seterusnya membuai minda agar lekas lena.

Lihat produk lain mereka – Semburan Ajaib Untuk Individu Yang Susah Tidur? Jom Test…

Yang Best Tentang This Works Love Sleep Pillow Spray

Aromaterapi Superblend dengan Minyak Pati Ylang Ylang dan Patchouli untuk memberi anda mood dan wangian Deep Sleep untuk membantu tidur malam yang nyenyak.

Mengandungi campuran wangian seperti Linalool, Linalyl Acetate, Alpha-Pinene, dl-Limonene, Vetiverols, Ocimene.

Bukan itu sahaja, ritual setiap malam ini juga mendorong relaksasi dan kesejahteraan, membuka jalan untuk kesenangan bersama dan tidur.

Uji kaji menunjukkan:

  • 93% tidur lebih cepat
  • 93% lebih jarang bangun

Setiap kali nak tidur, sembur sahaja di bantal. Anda akan terasa nyaman dengan aromaterapi yang keluar. Bikin anda dibuai dan lekas terlena.

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Anda boleh dapatkan This Works Love Sleep Pillow Spray di Sephora pada harga RM140.