Kecantikan

Bulu Yang Tidak Diingini Boleh Singkir Mudah Dengan Rawatan Strip “AFT”

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
Bulu Yang Tidak Diingini Boleh Singkir Mudah Dengan Rawatan Strip “AFT”

Hari ini pembuangan rambut telah menjadi satu rutin penjagaan diri untuk wanita dan lelaki. Lagi pula rambut di kawasan yang tersembunyi seperti di bahagian kemaluan.

IKLAN

Penampilan kita juga akan lebih kemas bila kulit bebas bulu. Bila kita kelihatan rapi, kita menggambarkan rasa yakin pada diri. Cuaca yang panas dan lembap menyebabkan kita berpeluh hampir sentiasa dan ini boleh mewujudkan bau badan yang merimaskan. Di sinilah kulit bebas bulu menjadi satu lagi kelebihan.

Dengan kulit tanpa atau kurang bulu, peluh tidak mudah terperangkap pada kulit dan ini mengurangkan risiko bau badan. Setiap hembusan nafas akan menjadi lebih menyenangkan, untuk diri kita serta mereka di sekeliling kita.

Untuk melancarkan proses pembuangan rambut, Wanista perkenalkan Rawatan AFT oleh Strip.

Foto – Arkib Wanista

Rawatan AFT oleh Strip

AFT (Advanced Fluorescence Technology) adalah pilihan utama untuk pengurangan rambut yang cekap, berkesan dan bertahan lama. Ia mudah, selamat dan adalah prosedur yang menyenangkan. AFT bukan suatu rawatan laser, ia adalah teknologi dipatenkan yang mempunyai keupayaan canggih untuk mencapai penghapusan rambut yang jauh lebih berjaya dengan keselesaan yang jauh lebih baik daripada terapi pengurangan rambut berasaskan cahaya yang lain.

Mustahil untuk mencapai penyingkiran rambut kekal 100%. Bagaimanapun, dengan AFT, rawatan ini dapat menghapuskan sehingga 80% rambut dengan keselesaan maksimum. Hampir setiap bahagian badan boleh dirawat dengan AFT termasuk kaki, bahagian peribadi, belakang badan, bawah lengan dan lengan, bahagian atas bibir, dan lain-lain.

Dengan 12 sesi rawatan, pengguna boleh menikmati pengurangan rambut selama dua tahun atau lebih lagi. Dengan enam sesi rawatan yang disyorkan pada selang 5 hingga 6 minggu, kulit licin yang tahan lama menjadi milik anda.

Foto – Arkib Wanista

Harga di bawah adalah untuk satu sesi, tertakluk kepada terma dan syarat lain.

IKLAN
  • AFT Bawah Lengan untuk wanita dan lelaki pada harga RM68 dan RM88 masing-masing (Harga Biasa: RM450 / RM585)
  • AFT Brazilian pada harga RM188 dan AFT Boyzilian pada harga RM288 (Harga Biasa: RM900 / RM1,170)
  • AFT Separuh Kaki Bahagian Bawah untuk wanita dan lelaki pada harga RM288 dan RM388 masing-masing (Harga Biasa: RM900 / RM1,170)
Foto – Arkib Wanista

Nak cuba, hubungi 03-2201 6310 / 03-2201 6311, Whatsapp 012-9286 310, atau emel [email protected] untuk temu janji.