Kecantikan

Sekarang Nak Beli Produk Sasa Pergi Je Shopee, Lagi Murah Dan Berbaloi

Wanista Newsdesk
/
Sekarang Nak Beli Produk Sasa Pergi Je Shopee, Lagi Murah Dan Berbaloi

Peminat Sa Sa akan dapat menikmati tawaran potongan harga hingga 60% hanya di Shopee!

IKLAN

Nak tahu, Sa Sa, sebuah syarikat peruncit kosmetik, produk penjagaan kulit dan produk wangian terkemuka Asia yang diasaskan di Hong Kong, telah membuka kedai atas taliannya di Shopee.

Para pembeli akan menjadi rambang mata apabila melihat bermacam-macam pilihan produk di Kedai Rasmi Sasa di Shopee yang menawarkan lebih daripada 1,000 produk kecantikan yang merangkumi produk penjagaan kulit dan kosmetik seperti pelembap kulit, pembersih muka, sunblock atau krim perlindungan cahaya matahari, bedak asas, lipstik dan penggaris mata.

Jenama Best

Selain daripada jenama sendirinya seperti Cyber ​​Colors dan Suisse Programme, Sa Sa juga mempunyai jenama antarabangsa termasuk Laura Mercier, YSL, Clinique, Dr. Jart+, dan Clarins.

Foto – Arkib Wanista

Tawaran Eksklusif

Untuk meraikan pelancaran rasmi Kedai Rasmi Sasa, para peminat bakal menikmati tawaran terbaik pada Jualan Kilat Shocking SaleShopee sepanjang 17 Mac 2020. Produk kegemaran ramai seperti L’Oreal Paris Free The Nudes By Clr Riche, Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, Christian Dior Lip Glow Color Awakening Lipbalm, Kiehl Ultra Facial Cream, Sulwhasoo ESSENTIAL dan banyak lagi.

Mereka boleh dapatkan lebih nilai apabila membeli tawaran bundle untuk menikmati penjimatan tambahan sebanyak 10%. Untuk satu hari sahaja pada 17 Mac 2020, gunakan baucar SASABL10 untuk menikmati potongan harga 10% atas pembelian barangan Sasa anda.

Tanpa perbelanjaan minimum; SASABL15 untuk menikmati potongan harga 15% dengan perbelanjaan minimum RM180 dan SASABL20 untuk menikmati potongan harga 20% dengan perbelanjaan minimum RM260 sebagai tambahan kepada tawaran bundle.

Foto – Arkib Wanista

Untuk menikmati tawaran menarik yang terdapat di Kedai Rasmi Sasa di Shopee, layari shopee.com.my/sasa.os.

IKLAN