Keibubapaan

Serius Syok, LEGO DOTS Teroka Dunia Kreativiti Bersama Anak-Anak

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Serius Syok, LEGO DOTS Teroka Dunia Kreativiti Bersama Anak-Anak

Ibu bapa mana yang tidak mahu anak-anak mereka membesar dengan sihat, cergas dan bijak. Jika terdapat cara atau teknik yang boleh membantu mengembangkan pemikiran dan daya kreativiti anak-anak, pasti ibu bapa tidak segan silu untuk mencubanya!

IKLAN

Jadi jika kamu sedang mencari cara baharu yang sesuai untuk mengembangkan daya kreativiti anak-anak, LEGO® DOTS adalah solusinya. Ianya, merupakan produk yang sesuai untuk anak-anak kamu mengekspresikan idea kreativiti mereka di mana saja.

LEGO® DOTS, Pintu Ke Dunia Kreativiti

Permainan LEGO® DOTS merupakan jubin yang berbentuk segi empat, bulat, separa bulat dan jubin berbentuk permata. Jubin-jubin kecil ini didatangi dengan warna-warna yang terang berserta cetakan grafik seperti emoji, pelangi, kilauan, haiwan, angkasa lepas, muzik dan banyak lagi.

Foto – LEGO DOTS (Pek emoji yang comel)

Apa yang menarik adalah LEGO® DOTS ini bukan saja menampilkan pek emoji ‘Extra Dots’, malah koleksi ini juga hadir dengan gelang tangan, bekas pemegang gambar, tempat letak barang kemas dan juga bekas pensel yang cukup cantik dan comel!

Foto – LEGO DOTS (Bekas pemegang gambar yang fancy)
Foto – LEGO DOTS (Tempat letak barang kemas yang cantik)

LEGO® DOTS bukan koleksi yang biasa-biasa dengan permainan ini, pastinya anak-anak kamu tidak akan duduk diam! Kerana sibuk memikirkan idea untuk menghias ke semua koleksi-koleksi tersebut!

Foto – LEGO DOTS (Lima warna gelang tangan sebagai pilihan untuk anak kamu!)
Foto – LEGO DOTS (Bekas kotak pensel berbentuk buah nenas yang comel!)

Maklumat Harga LEGO® DOTS

  • Gelang tangan RM24.90 setiap satu
  • Set tempat letak barang kemas RM74.90
  • Set bekas pemegang gambar RM 74.90
  • Set bekas kotak pensel & pek emoji ‘Extra Dots’ RM99.90

LEGO DOTS

This is LEGO DOTS. An amazing new way to be creative 🔥Available now: https://LEGO.build/_DOTS

IKLAN

Posted by LEGO on Saturday, February 29, 2020

Jika kamu mahu minda anak-anak menjadi semakin kreatif, LEGO® DOTS mampu buat anak-anak teroka dunia kreativiti dengan mudah dan cepat.

Bagi yang ingin mengetahui tentang LEGO® DOTS ini, kamu boleh ikuti laman Facebook LEGO® Malaysia atau layari laman web LEGO® untuk maklumat lanjut.