Kecantikan

Bibir & Mata Pun Boleh! Best Betul Pakai Nudestix Magnetic Lip Plush Paints

Malisa Aina
/
love writing and Netflix so much
Bibir & Mata Pun Boleh! Best Betul Pakai Nudestix Magnetic Lip Plush Paints

Best betul pakai produk baru NUDESTIX Magnetic Lip Plush Paints!

IKLAN

NUDESTIX dengan bangga mengumumkan pelancaran produk baru mereka Magnetic Lip Plush Paints, koleksi bibir yang “multitasking” untuk bibir, pipi dan mata.

Magnetic Lip Plush Paints adalah vegan, diformulasikan dengan lapan ekstrak semula jadi dan bebas daripada gluten, kezaliman, aroma, paraben, minyak kelapa sawit, sulfat dan phthalate.

Foto – Nudestix

Boleh digunakan pada mata, pipi dan bibir, Magnetic Lip Plush Paints diilhamkan oleh produk k-beauty yang memberikan kelembapan serta kesempurnaan dalam penampilan si pemakai di mana sahaja.

Tekstur velvety yang ringan dan tahan lama serta langsung tidak menyebabkan kekeringan ini dipenuhi dengan ekstrak botanikal seperti rose water, green tea, chamomile dan aloe, menjadikan ia sangat selesa dipakai seharian.

Menawarkan tujuh pilihan seperti Bahama Mama, Tahiti Hottie, Fresh Fiji, Saint Tropez, Sweet Sangria, Hot Paprika dan Waikiki Rose, kesemuanya meliputi warna coral, caramel, tans dan rose – sesuai sangat untuk wanita Asia, lagi pula wanita Malaysia.

Foto – Arkib Wanista

Kalau suka, anda semua boleh dapatkan Magnetic Lip Plush Paints di semua kaunter Sephora Malaysia dengan harga runcit RM120 setiap satu.

Happy Shopping!

IKLAN