Kecantikan

Timbul Pula Lip Balm Boba Bubble Tea, Nampak Macam Best Je!

Malisa Aina
/
Individu yang suka menulis dan layan Netflix.
Timbul Pula Lip Balm Boba Bubble Tea, Nampak Macam Best Je!

Ada ke yang masih demam “Boba” (istilah untuk Bubble Tea)?

IKLAN

Nak tahu sekarang timbul pula lip balm Boba. Dinamakan Daboba x Vase Creation All-Natural Boba Lip-Balm, balsem bibir ini bebas daripada sebarang bahan kimia berbahaya dan hanya menggunakan bahan semulajadi berkualiti sahaja.ย Daboba x Vase Creation All-Natural Boba Lip-Balm merupakan hasil kerjasama Vase Creation denganย Daboba Malaysia.

Boba LipBalm Honey Golden Pearl Green Milk Tea. Foto – Arkib Wanista

Daboba x Vase Creation All-Natural Boba Lip-Balm

Menawarkan 3 perisa ilham daripada minuman signature Daboba yang dikenali sebagai The Boba Collection. Lindungi bibir kering dan retak dengan balsem bibir yang disertai aroma teh di mana sahaja anda pergi kerana pembungkusannya sangat mesra alam.

Boba LipBalm Mango Frappe. Foto – Arkib Wanista

Ada 3 aroma yang disediakan iaitu Brown Sugar Pearl Fresh Milk, Honey Golden Pearl Green Milk Tea & Mango Frappe. Kesemua dibuat daripada 100% bahan semulajadi dan selamat yang mampu melembap dan merawat bibir. Boba Lip Balm dirumus khas dengan intipati minyak jojoba, minyak kastor, lilin organik dan Vitamin E. Oleh itu, bibir anda terasa lembut, licin dan sihat bila dioles.

Boba LipBalm Roasted Brown Sugar Pearl Fresh Milk. Foto – Arkib Wanista

Ditawarkan pada harga RM35, koleksi ini boleh didapati di Shopee [SINI] dan cawangan Daboba terpilih seperti berikutย Daboba Sunway Giza, Daboba Setapak, Daboba Cheras C180, Daboba SS2, Daboba SS15 Subang, Daboba MyTown, Daboba Kota Kemuning, Daboba Karpal Singh, Daboba Lip Sin, Daboba Sutera Utama, Daboba Jalan Station, Daboba Gala City Kuching, dan Daboba Seremban 2.