Fesyen

Fesyen BTS J-Hope Yang Cantik Padanya Tapi Hodoh Untuk Orang Lain

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Fesyen BTS J-Hope Yang Cantik Padanya Tapi Hodoh Untuk Orang Lain

Siapa sini suka gila tengok fesyen BTS J-Hope, kalau ada kita geng!

IKLAN

Cair tengok penampilan BTS J-Hope yang sentiasa nampak cool dan bergaya setiap masa. Dari penampilan yang ringkas sehinggalah yang paling vogue! Cemburu tengok BTS J-Hope yang mampu menggayakan apa jua jenis fesyen pada dirinya.

Bagi pencinta fesyen, kamu semua pasti arif tentang konsep “Nampak cantik pada orang lain, tapi belum tentu sesuai dengan diri sendiri”. Hah itulah gambaran yang boleh Wanista berikan mengenai fesyen yang digayakan oleh BTS J-Hope ini.

Apa saja yang fesyen yang digayakan oleh J-Hope pasti akan kelihatan cool dan smart, tapi kalau fesyen itu digayakan oleh orang lain, comfirm jadi lain habis!

Nak tahu fesyen J-Hope yang kelihatan cool dan cantik untuk dirinya, tetapi buruk jika orang lain gayakan, jom ikut Wanista di bawah.

#1 Gaya ‘Matrix’ Dan Hipster

Foto – Twitter

#2 Swag Habis Dalam Outfit Chicken Noodle One piece

Foto – Twitter

#3 Bukan Main Besar Beg Transparent J-Hope

Foto – Pinterest

#4 Tak Cuci Ke Seluar Tu, J-Hope?

Foto – Twitter

#5 Pakai Kot Labuh & Baju Tidur Pun Nampak Stail!

Foto – Twitter

#6 Baju Koyak-Koyak Tak Siap Jahit Pun Elok

Foto – Twitter

Hebat-hebat fesyen yang digayakan J-Hope, dari fesyen yang sempoi hingga yang jenis hipster. Semuanya nampak cantik gila, dan sesuai dengan diri J-Hope. Kalau orang lain pakai fesyen macam ini, nak bayangkan pun takut!