Makanan

Shopping Barang Runcit Lebih Mudah Dengan Aplikasi MyGroser!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Shopping Barang Runcit Lebih Mudah Dengan Aplikasi MyGroser!

MyGroser merupakan platform kedai dalam talian yang mana anda dapat membeli barangan runcit, keperluan asas dan makanan dengan cepat, mudah dan segar. Bukan itu saja, dengan membeli-belah secara dalam talian di MyGroser anda juga dapat jimatkan duit, elak dari menghadap kesesakan lalu lintas dan cuaca buruk.

IKLAN

Serta anda juga tidak perlu beratur panjang pun untuk membuat pembayaran dan tidak perlu membawa barang tersebut yang sudah tentunya banyak dan berat.

Tambahan lagi apabila anda menggunakan MyGroser, anda akan mendapat ganjaran apabila membeli-belah menerusi aplikasi MyGroser atau di laman sesawang MyGroser bersama promosi dan pulangan wang tunai yang hebat!

Foto – MyGroser

Bagi yang ingin membeli barang dapur yang segar bersama barang keperluan harian yang lain dengan cepat, berkualiti dan mudah adalah menerusi aplikasi MyGroser jadi tunggu apa lagi muat turun sekarang.

Di MyGroser anda dapat memilih pelbagai produk yang terbaik dan berkualiti dalam 17 kategori yang disediakan.

Antara kategori produk yang MyGroser sediakan untuk anda:

 • Ready to Cook
 • Fresh & Chilled
 • Fruit & Vegetables
 • Meat & Seafood
 • Frozen Food
 • Freshly Baked
 • Food Cupboard
 • Snacks & Chips
 • Drinks
 • Home Baking
 • Organic
 • Baby & Child
 • Household
 • Kitchen, Dining & Home
 • Toiletries, Health & Beauty
 • Non-Halal
 • Pet Care

Promosi Istimewa, Pra Pesanan untuk Tahun Baru, Krismas dan Cuti Sekolah

Foto – MyGroser

Sempena menyambut hari krismas pada hujung bulan ini, MyGroser menawarkan perkhidmatan MYFEAST di mana anda semua dapat membuat pra-pesanan untuk hari krismas bermula dari 11 Disember hingga 31 Disember. MyFeast menjadikan setiap sambutan dapat diraikan dengan mudah.

Tawaran pra-pesanan seperti ini dapat membantu anda untuk merancang barang yang ingin dibeli sehingga 30 hari lebih awal. Pada bulan Disember ini, semua perkhidmatan penghantaran adalah percuma apabila berbelanja RM100 atau lebih.

IKLAN

Barangan Runcit Yang Segar Dan Berkualiti

Foto – MyGroser

Bagi anda yang ingin membeli barang dapur seperti sayur-sayuran, buah-buahan, bahan basah dan sebagainya, pasti mahu barang yang di beli berada dalam keadaan segar dan berkualiti. Membeli-belah dengan MyGroser, anda dapat menikmati produk yang segar dan terjamin.

MyGroser membekalkan barangan runcit yang segar dan berkualiti dengan harga yang berpatutan serta berbaloi untuk anda semua. Malah sambil membeli-belah, anda juga dapat menikmati pulangan tunai setiap kali membeli produk di MyGroser.

Kos Penghantaran Murah Dan Servis Terbaik

Foto – MyGroser

MyGroser memberi servis terbaik dalam menjaga produk yang di pesan oleh anda dan serahkan produk yang di pesan dalam keadaan baik dan di pek secara rapi. Tambahan lagi MyGroser melakukan penghantaran pesanan setiap hari dari 9 pagi sehingga 9 malam.

MyGroser juga menawarkan kos penghantaran yang sangat murah di kawasan sekitar Lembah Klang. Dapatkan produk yang di pesan dalam keadaan baik dan segar dengan kos penghantaran yang murah!

Sign-Up, Dapat Baucer Bernilai Sehingga RM80!

Foto – MyGroser

MyGroser menawarkan ganjaran lain daripada yang lain, jika anda telah memuat turun aplikasi MyGroser dalam telefon pintar jangan lupa untuk terus sign-up dalam aplikasi tersebut. Ini kerana pengguna yang sign-up akan berpeluang mendapat baucer bernilai sehingga RM80.

Selain itu, jika anda memperkenalkan aplikasi MyGroser kepada kawan-kawan dan ahli keluarga, anda akan menerima RM5 yang boleh digunakan pada pembelian seterusnya di MyGroser!

Rakan Perbankan Yang Diyakini Dan Selamat

Ini merupakan isu penting yang sering menjadi bualan ramai pembeli dalam talian, adakah kaedah perbankan yang digunakan boleh dipercayai dan selamat. MyGroser juga menitik beratkan isu perbankan agar urusan pembayaran menjadi lancar dan mudah. MyGroser jamin dengan rakan perbankan yang dipilih, oleh itu anda tidak perlu risau dan boleh membeli-belah dengan tenang!

Anda boleh layari laman sesawang rasmi MyGroser atau terus mengikuti akaun Instagram dan Facebook MyGroser bagi mendapatkan maklumat lanjut terhadap produk yang di tawarkan. Jom beli barang runcit di MyGroser!