Hiburan

“Speechless” Tengok Aktres Indonesia Tamara Bleszynski Sekarang

Malisa Aina
/
love writing and Netflix so much
“Speechless” Tengok Aktres Indonesia Tamara Bleszynski Sekarang

Suatu masa dahulu negara kita pernah dilanda demam sinetron Indonesia. Tidak terkecuali sinetron berjudul “Hikmah” (2004) yang pernah ditayangkan di Astro Ria sepanjang ramadhan, anda masih ingat?

IKLAN

Sinetron ini juga berjaya menaikkan Tamara Bleszynski selaku pelakon utama. Dikhabarkan, Hikmah 2004 adalah sinetron terlaris Tamara yang merupakan kejayaan besar sehingga dia layak dianugerahkan Pelakon Wanita Terbaik 2004 dan 2005.

Foto – Twitter

Tunjang utama Tamara Bleszynski bukanlah nama asing dalam dunia hiburan Indonesia. Di awal karier, dia dilabel sebagai Cindy Crawford dari Indonesia. Hal ini kerana masyarakat sana gemarkan gaya dan stail bahkan rupa paras menawannya.

“Gaya atau stail yang unik, itulah my signature! Jadi diri sendiri dan tampil mengikut kemampuan, tidak perlu berlebihan. Cantik itu inside out,” kata Tamara mendedahkan rahsia kecantikan yang memberi inspirasi kepada wanita lain.

Foto – Kapanlagi

Kini meniti di usia lewat 40-an, Tamara terus aktif berkongsi kehidupan peribadi di laman Instagram. Jika anda salah seorang follower, pasti mengetahui fesyen wanita ini yang sedikit mencolok mata dan banyak diperkatakan netizen sana.

Selamba mendedahkan bahagian belakang badan.

Wow tergamam melihat cleavage Tamara.

Aset perlu ditayang?

Merah menyala!

Sejak remaja dah jelita, beruntungnya.

View this post on Instagram

#tbt

A post shared by Tamara Bleszynski (@tamarableszynskiofficial) on

Sehingga hari ini, status agama Tamara rancak menjadi perbualan netizen Indonesia. Ada yang cakap Tamara sudah pulang ke agama asal Kristian kerana dia menghadiri ceramah di gereja. Apapun, biarlah Tamara sahaja yang tahu kedudukannya, kita doakan yang baik-baik sahaja.