Giveaway

Wanista Beri 40 Tiket & Merchandise Filem Perang “Midway”. Sertai Sekarang!

Malisa Aina
/
love writing and Netflix so much
Wanista Beri 40 Tiket & Merchandise Filem Perang “Midway”. Sertai Sekarang!

“Pearl Harbor adalah kegagalan terbesar dalam sejarah Amerika… Midway menceritakan semula kisah tentera paling hebat dalam sejarah”.

IKLAN

Midway adalah sebuah filem aksi arahan Roland Emmerich berkisarkan tentang Pertarungan Midway, yang diceritakan oleh para pemimpin dan pelayar yang bertarung di Teater Pasifik Perang Dunia Kedua.

Trailer

Jika anda ingin lihat barisan pelakon Ed Skein, Patrick Wilson, Luke Evans, Aaron Eckhart, Nick Jonas, Mandy Moore, Dennis Quaid, Darren Criss, Woody Harrelson dan ramai lagi beraksi, ikuti peraduan Wanista.

Wanista ingin beri 40 tiket menyaksikan tayangan perdana Midway pada 6 November 2019 ini, berserta 5 unit barangan eksklusif T-shirt Midway edisi terhad paling cool kepada anda semua.

Foto – Arkib Wanista

Tempat : TGV 1 Utama

Tarikh : 6 November 2019, Rabu

Masa : 8.45pm

Soalan

Patrick Wilson terkenal sebagai Ed Warren dalam The Conjuring dan Annabelle, namakan watak yang dipegangnya dalam Midway?

IKLAN

Syarat Pernyataan

  • Like Facebook Wanista MY dan follow Instagram @wanistadotcom
  • PENTING! Pihak Wanista akan mengutamakan peserta yang mendiami kawasan sekitar Selangor dan Lembah Klang sahaja dan ini bagi mengelak kecelaruan pada hari tayangan.
  • Jawapan boleh dihantar ke alamat email [email protected] dengan tajuk Midway.
  • Sertakan sekali maklumat peribadi seperti Nama Penuh (seperti dalam kad pengenalan), Nombor IC dan Nombor Telefon Pintar.
  • Peraduan ini hanya sah dari 30 Oktober hingga 5 November 2019. 
  • Seorang hanya boleh menghantar SATU penyertaan.
  • Pemenang dikehendaki datang menuntut tiket filem Midway pada 6 November 2019 (Rabu) dari jam 8.00 hingga 8.30 malam di TGV 1 Utama.
Foto – Arkib Wanista

Jom ajak rakan-rakan sertai Wanista sekarang!