Kesihatan

Jaga Vagina Macam Jaga Muka… Ini Krim Patut Korang Pakai

Malisa Aina
/
Individu yang suka menulis dan layan Netflix.
Jaga Vagina Macam Jaga Muka… Ini Krim Patut Korang Pakai

Penulis nak tanya bagaimana cara kamu menjaga bahagian sulit? Basuh sekilas sahaja atau meletakkan krim seperti kamu menjaga muka?

IKLAN

Baiklah, penulis ingin memperkenalkan satu jenama penjagaan sulit yang diberi nama TWO L(I)PS. TWO L(I)PS adalah jenama sekutu Strip: Ministry of Waxing dan ia dilancarkan di Singapura tahun lepas. Sempena ulang tahun pertama, barisan produk penjagaan kulit yang mewah ini, khas untuk wanita, kini debut di Malaysia.

Jenama Penjagaan Sulit TWO L(I)PS

TWO L(I)PS pesona dalam memperkenalkan produk yang bukan sahaja memenuhi keperluan penjagaan intim wanita tetapi turut menangani masalah penjagaan kulit mereka.

Rangkaian TWO L(I)PS menampilkan 5 produk – Bumpps, Blackout, Pout, Diamond, Undercover. Foto – Arkib Wanista

TWO L(I)PS telah merawat lebih 4 juta bahagian peribadi di seluruh dunia. Jenama ini secara berterusan mendengar keperluan pelanggan. Ia berbangga atas kemampuannya membangunkan 17 produk evolusi, dengan memastikan ia bebas paraben, petrokimia dan sulfat. Produk TWO L(I)PS sesuai untuk bahagian kulit yang paling sensitif – kawasan intim – menjadikannya produk yang berkesan untuk diguna pada sarah serta seluruh tubuh.

5 Produk TWO L(I)PS

Rangkaian TWO L(I)PS menyediakan lima produk, Bumpps, Blackout, Pout, Diamond, Undercover.

Pout, RM390

Serum penghidratan ini melembapkan kulit kering, ia dibekalkan dengan asid Hialuronik tulen (95% daripada formula ini terdiri daripada bahan aktif) untuk penghidratan mendalam dan segera. Tambahan pula, molekul bersaiz ringan asid asid Hialuronik digunakan bagi memastikan penyerapan mudah dan cepat untuk memberi manfaat melembap.

Foto – Arkib Wanista

Diamond, RM340

Serum penjagaan Vitamin C ini memberi kejelasan dan keserian pada kulit. Berbanding penggunaan Vitamin C traditional yang menyebabkan kemerahan, kerengsaan dan pengelupasan, Diamond menggunakan Ascorbyl Glucoside, Vitamin C larut air yang bukan hanya berkesan tetapi sangat lembut pada kulit. Ia juga mengandungi kolagen Hydrolysed dan Sodium Hyluronate yang menghapuskan kepucatan kulit dan meningkatkan penghasilan kolagen bagi kulit yang gebu.

Foto – Arkib Wanista

Undercover, RM270

Krim anti-jeragat yang mengurangkan penampilan bintik-bintik gelap berkat penggunaan Palmitoyl Hexapeptide-36 (Peptide-36 atau P-36). Ia mengesan dan menyasarkan tompok jeragat dengan menghalang penghasilan melanin dan pigmentasi yang berlebihan, menjadikan kulit lebih sekata.

IKLAN
Foto – Arkib Wanista

Blackout, RM350

Masker orang aktif pertama di dunia untuk vulva, ia mengandungi bahan-bahan botanik organik seperti Likuoris Putih, Cornflower, Elderberry, Kekwa, Kenanga dan Lidah Buaya untuk detoks, menenang, mencerah dan menghidrat. Ia juga merangsang saliran limfa dan menyegarkan kawasan itu, untuk menghasilkan bahagian wanita yang lembut dan segar.

Foto – Arkib Wanista

Bumpps, RM290

Sebum kawalan ini diperkaya dengan ekstrak Ubi Karut dan Kamomil dan pati minyak daun Tea Tree untuk menyasar folikulitis tahap permukaan (keradangan folikel rambut) dan melawan keradangan, menjadikan kulit bersih dan jelas. Ia juga sesuai untuk digunakan pada wajah untuk mengawal ‘T-zone’ berminyak dan mengurangkan kemunculan bintik hitam.

Foto – Arkib Wanista

Berminat nak dapatkan rangkaian TWO L(I)PS, sila semak laman web rasmi mereka di www.twolips.vip. Atau pergi sahaja ke cawangan Strip di:

  • Bangsar Village II
  • Mid Valley
  • The Curve
  • Sunway Pyramid
  • Solaris Dutamas
  • KLCC
  • Avenue K
  • Plaza Arkadia
  • Gurney Paragon Mall, Pulau Pinang

Sama-sama kita jaga bahagian sulit dengan baiknya!