Kecantikan

Diskaun Sehingga 80% Untuk Semua Kosmetik, Hanya Di Watsons Malaysia

Malisa Aina
/
call me Lisa and i'm just a simple girl
Diskaun Sehingga 80% Untuk Semua Kosmetik, Hanya Di Watsons Malaysia

Inilah masanya korang shopping sakan di Watsons!

IKLAN

Bermula 7 hingga 13 Oktober, Watsons 10.10 mengadakan jualan atas talian secara besar-besaran. Tawaran sehingga  80% dari lebih daripada 1,000 item promosi akan tersedia untuk pembeli. Pemburu harga murah ditawarkan harga bawah RM10, beli 1 percuma 1, kod promo khas serta banyak lagi yang meriah menanti!

Berbelanja Dapat Hadiah

Bukan itu sahaja, Watsons tidak lupa memberi penghargaan kepada pembeli yang setia – berpeluang memenangi pakej percutian dari Genting. Pembeli terbanyak layak memenangi penginapan 3 hari 2 malam di Genting Theme Park Hotel, Genting Theme Park Tickets untuk empat orang dan 15 orang ahli Watsons yang berbelanja paling banyak layak memenangi penginapan 2 hari 1 malam di First World Hotel termasuk tiket taman tema masing-masing.

Foto – Watsons

Shop Online sekarang www.watsons.com.my atau Mobile App 24/7. Muat turun sekarang dari Google Play Store atau Apple App Store. Nikmati penghantaran percuma dengan perbelanjaan minimum sebanyak RM100 semasa tempoh kempen atau gunakan Click & Collect Express untuk mendapatkan pesanan anda dalam masa 4 jam dari Watsons terdekat anda di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut, sila kunjungi Facebook Watsons dan Instagram @watsonsmy.