Fesyen

Warga Internet Naik Gila Bila Victoria’s Secret Rekrut Model Badan Besar

Malisa Aina
/
call me Lisa and i'm just a simple girl
Warga Internet Naik Gila Bila Victoria’s Secret Rekrut Model Badan Besar

Sebelum ini kecoh apabila jenama pakaian dalam tersohor Victoria’s Secret merekrut model transgender bernama Valentina Sampaio.

Baca : Lagi Cantik Dari Perempuan Tulen, Victoria’s Secret Rekrut Transgender Jadi Model

Kini, VS membuat satu lagi kejutan apabila menggaji model berbadan besar Ali Tate Cutler.

IKLAN

View this post on Instagram

Her angelic side is out

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

Jenama yang hanya menggunakan model kurus dalam setiap pertunjukan fesyen dan kempen menandatangani Cutler sebagai sebahagian daripada perkongsian barunya dengan jenama pakaian dalam Bluebella yang berpusat di London.

Bluebella dalam satu kenyataan menjelaskan kerjasama adalah untuk kempen yang sedang berjalan – menggunakan model badan besar dan kurus dalam kempen sayangi diri sendiri “self-love, self-acceptance and championing individuality”.

VS walau bagaimanapun tidak memberi sebarang komen tentang hal itu, bahkan Cutler sendiri yang mendedahkan bahawa jenama agung itu telah mencipta satu lagi sejarah baru menerusi posting di Instagramnya.

Model cantik manis berkata ia adalah satu impian yang langsung tidak dijangka apabila melihat sendiri gambarnya di butik VS. Dia merasakan jenama yang sering mencipta kontroversi itu sedang menuju ke arah yang betul dalam merekrut model yang berbakat besar – tidak kira saiz atau jantina.

View this post on Instagram

Last day in Italy and I’m already missing my Sangiovese

A post shared by Ali Tate (@ali_tate_cutler) on

“I never expected that I was going to see an image of myself on the wall next to these top supermodels that I have been looking up to since I was a little girl,” jelasnya.

Bukan itu sahaja, netizen juga memberi reaksi positif dengan pengumuman ini, malah tidak sabar untuk melihat Culter beraksi di pentas peragaan dan kempen VS.

Tidak kiralah badan besar, yang pasti gadis muda ini cukup fotogenik bila bergambar dan bekerja keras untuk mendapat tempat dalam dunia modelling. Lihat sahaja setiap seleksi gambar yang dikongsi di Instagram, semuanya aesthetic dan Cutler tidak segan silu malah bangga dengan tubuh badan sendiri.

Good for you Cutler!

RUJUKAN : 123