Fesyen

Pomelo Lancar 10.10 SALE Selama 24 Jam Dengan Diskaun Sehingga 70%

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Pomelo Lancar 10.10 SALE Selama 24 Jam Dengan Diskaun Sehingga 70%

Pamelo akan melancarkan kempen jualan 10.10 SALE pada 10 Oktober 2019 bersempena menyambut program membeli-belah tahunan secara besar-besaran. Kempen 10.10 SALE ini dilancarkan secara dalam talian secara global. Peminat fesyen boleh mendapatkan tawaran hebat di laman web Pomelo dengan lebih daripada 5,000 jenis produk di tawarkan.

IKLAN

Promosi jualan 10.10 SALE ini akan bermula pada tengah malam, menariknya kempen 10.10 SALE ini hanya diadakan hanya untuk sehari atau 24 jam dengan tawaran potongan diskaun sehingga 70%. Pelanggan dapat berjimat dengan lebih banyak apabila membeli menerusi aplikasi Pomelo.

Foto – Pomelo
Foto – Pomelo

Dengan menggunakan aplikasi Pomelo, kod baucer eksklusif akan di pamerkan secara dalam talian bermula 6-10 Oktober 2019 ini. Selain itu, pelanggan juga boleh membeli produk Pomelo di seluruh cawangan Pomelo yang berhampiran. Promosi di dalam stor akan berlangsung selama tiga hari yang bermula 8-10 Oktober 2019 dengan tawaran hebat dengan diskaun sehingga 70%.

Foto – Pomelo
Foto – Pomelo

Lebih 5,000 produk di tawaarkan dari pelbagai jenis kategori dari pakaian kerja sehingga ke koleksi istimewa dengan trend fesyen yang terkini. Pomelo ingin memenuhi kehendak pelanggan dalam menjadi salah satu gedung destinasi fesyen terkemuka.

Foto – Pomelo

Untuk mengetahui tawaran menarik dan diskaun yang bakal di berikan oleh Pomelo, muat turun aplikasi Pomelo sekarang dan nikmati kemudahan membeli-belah secara dalam talian di mana jua anda berada. Aplikasi Pomelo boleh di muat turun untuk pengguna iOS dan juga Android.