Kembara

Alami “Xperience” Yang Memukau Menerusi Traveloka Malaysia!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Alami “Xperience” Yang Memukau Menerusi Traveloka Malaysia!

Alami “Xperience” yang hebat dan menarik menerusi aplikasi pelancongan terkemuka Traveloka yang memberikan platform mudah untuk anda gunakan bagi meneroka, menempah ativiti dan memudahkan perancangan pelancongan di seluruh destinasi domestik dan antarabangsa!

IKLAN

Traveloka Xperience menawarkan pelancong domestik dan antarabangsa serta penduduk tempatan untuk memanfaatkan sepenuhnya penginapan mereka atau menikmati aktiviti yang menyeronokan dengan pelbagai aktiviti menarik yang ditawarkan oleh Traveloka Xperience.

Foto – sethlui.com

Antara produk yang ditawarkan dalam Xperience dibahagi mengikut kategori iaitu Tarikan, Lawatan, Acara Sukan, Taman Permainan dan Hiburan yang direka dan disyorkan oleh penduduk tempatan di kawasan pelancongan.

Menariknya Traveloka menawarkan lebih daripada 15,000 inventori yang menarik di seluruh negara. Dalam kesemua 10 dan lebih kategori terdapat di dalam pengguna Traveloka di tujuh negara termasuklah Thailand, Indonesia, Filipina, Vietnam, Malaysia, Singapura dan Australia.

Foto – Blog Traveloka

Bukan itu saja, Traveloka Xperience telah bekerjasama dan membina perkongsian strategik dengan antarabangsa seperti Universal Studios, Resort World Sentos, Disneyland, Ngong Ping, Legoland, Aquaria KLCC, Cartoon Network Amzone dan banyak lagi!

Kini untuk melancong ke destinasi yang anda ingini menjadi lebih mudah dengan penggunaan Traveloka yang menyediakan platform yang pastinya dapat menjamin percutian anda menjadi lebih berharga. Di tambah pula dengan produk terbaru Xperience menjadikan ia lebih hebat dan gempak!

Foto – aseanrecords.world

Traveloka Xperience boleh didapati di semua gajet teknologi seperti komputer, telefon bimbit pintar dan aplikasi. Ianya direka untuk membuatkan perjalanan perlancongan anda diingati dengan beribu-ribu pengalaman yang menarik, tidak rumit dan boleh dipercayai.

Dengan Traveloka Xperience, pelbagai tawaran hebat dan diskaun yang diberikan untuk jadikan pengalaman pelancongan anda menjadi kenyataan. Melalui Traveloka segala tempahan akan mendapat pengesahan serta-merta.

Foto – Blog Traveloka

Untuk menikmati keseronokan yang ditawarkan oleh Xperience, anda berpeluang menikmati harga tawaran istimewa dari 15% sehiggalah RM80 dengan urus niaga minimum RM250 untuk pembelian pertama anda, dengan menggunakan kod promo JOMXP19 untuk kedua-dua produk bukan Malaysia dan Malaysia dari 3 September sehinggalah 30 September 2019.

Dari segi pembayaran, Traveloka Malaysia bekerjasama dengan perkhidmatan pembayaran yang boleh dipercayai untuk memastikan setiap transaksi berjalan dengan lancar dan bebas dari rasa risau.

Foto – Blog Traveloka

Traveloka merupakan syarikat teknologi terkemuka yang menyediakan produk pelancongan dan gaya hidup dalam talian untuk destinasi domestik dan antarabangsa. Berikut merupakan produk yang diberikan adalah:

  • Penerbangan
  • Penginapan hotel
  • Pengangkutan lapangan terbang (perkhidmatan mengambil & menghantar)
  • Tiket kereta api ke bandar
  • Tiket pakej pelancongan
  • Makan
  • Hiburan dan sebagainya
Foto – Traveloka

Jadi bagi yang ingin melancong dan sedang merancang perjalanan pelancongan anda dan keluarga, mungkin anda boleh melihat pakej promosi yang ditawarkan oleh Traveloka dengan pelbagai destinasi menarik untuk diterokai. Untuk mengetahui lebih lanjut anda boleh lawati laman web rasmi Traveloka [SINI] atau kunjungi laman Facebook Traveloka [SINI].

Jom apa tunggu lagi, rancang perjalanan perlancongan untuk hujung tahun ini sekarang!