Kembara, Sponsored

Bermacam Tawaran Murah Ada Di Klook Travel Fest 2019, Rebut Sekarang!

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
Bermacam Tawaran Murah Ada Di Klook Travel Fest 2019, Rebut Sekarang!

Semua orang suka melancong ke negara luar. Dapat mempelajari budaya dan adat masyarakat lain, merasai juadah tempatan yang menyelerakan, melihat permandangan indah yang ada di sesebuah negara bahkan paling syok dapat membeli-belah dengan harga paling berpatutan dengan tawaran hebat yang dibekalkan.

IKLAN

Tapi… masalahnya perancangan last minute memakan bajet yang mahal, ini membuatkan niat anda terbantut kerana kekangan kewangan… Jangan risau sebab Wanista ada caranya dan CONFIRM anda puas hati!

Klook Travel Fest 2019

Klook Travel Fest adalah pameran pelancongan yang membawa pelancongan, keseronokan antara keluarga dan komuniti masyarakat di bawah satu bumbung. Pengunjung boleh mengharapkan tawaran di tempat yang luar biasa dari para pedagang, pengalaman interaktif dan bengkel pelancongan dari pakar industri, sekaligus memudahkan urusan perjalanan.

Foto – Arkib Wanista

Bila Dan Di Mana

Tarikh : 28 hingga 29 September 2019 (2 hari)

Masa : 10 pagi sehingga 10 malam

Lokasi : Dewan 9, Level 3, MITEC (Malaysia International Trade and Exhibition Centre), 8 Jalan Dutamas 2, Kuala Lumpur

Direktori : 3 minit memandu dari Publika Shopping Gallery

Apa Yang Best Di Klook Travel Fest 2019

Tawaran Pelancongan – Dengan cuti akhir tahun akan datang, tawaran terbaik akan disediakan untuk pelawat untuk menyimpan lebih banyak lagi! Grab Beli 1 Percuma 1 dan tawaran menggila Klook ke tarikan utama seperti Hong Kong Disneyland, Universal Studios Japan dan banyak lagi!

Pengalaman Gerai – Pengunjung akan dihiburkan sepenuhnya dengan permainan dan pelbagai aktiviti paling menarik ada di sana. Berharap untuk mengalami dan berinteraksi dengan Hong Kong Disneyland, Universal Studios Japan, Ocean Park Hong Kong, Sunway Lagoon, Malaysia Airlines, Uniqlo, HSBC, JR West, Harukas 300, Aquaria KLCC, The Rift, dan banyak lagi! Terdapat juga sudut kanak-kanak oleh Kidzania, jadi mereka juga dapat berlibur dan melakukan aktiviti menarik.

IKLAN
Pelbagai aktiviti menarik ada di setiap gerai. Foto – Arkib Wanista

Gerai “Ask Klook” – Pengunjung boleh melawat gerai “Ask Klook” untuk mendapatkan bantuan bagi perjalanan yang akan datang. Sama ada mereka mencari maklumat lanjut atau nasihat, kini adalah masa untuk menjangkau salah satu ahli perjalanan Klook kami pada majlis tersebut!

Sesi Perkongsian oleh Selebriti dan Individu Berpengaruh – Dapatkan trik pelancongan berguna dan petua daripada individu berpengaruh dan selebriti terpilih. Sebagai contoh Sazzy Falak dan Daphne King menceritakan pengalaman mereka melancong bersama si kecil. Individu berpengaruh Asma’ Nasa dan Baki Zainal juga miliki cerita yang mencuit hati menarik untuk dikongsi. Klook telah menjemput beberapa individu terbaik untuk berkongsi keghairahan mereka ketika melancong, cerita lucu, tips dalaman dalam videografi, perjalanan solo dan pelbagai lagi yang menarik.

Daphne King dan pasangan Joe Chang & Mia Chai menceritakan pengalaman mereka melancong bersama anak kecil. Foto – Arkib Wanista

Merchandise Percuma & Menang Hadiah – Pengunjung ke Klook Travel Fest tidak akan pulang dengan tangan kosong! Dapatkan merchandise Klook percuma dan cuba nasib anda untuk memenangi sesuai – dari tiket penerbangan pergi balik ke pengering rambut Dyson sehingga ke beg bagasi Samsonite.

Bukan itu sahaja, tempahan tiket percuma ke Klook Travel Fest membolehkan anda mendapat cabutan bertuah. Untuk layak memenangi cabutan bertuah, peserta mesti menempah baucer percuma di Klook dan hadir semasa pengumuman hadiah pada 28 hingga 29 September di MITEC.

Foto – Arkib Wanista

Untuk info lanjut tentang Klook Travel Fest dan banyak lagi, sila semak laman Instagram dan Facebook!