Kecantikan

Produk Fresh Baru Guna Strawberi Untuk Kulit Bersih Dan Lembut Bagaikan Bayi

Malisa Aina
/
love writing and Netflix so much
Produk Fresh Baru Guna Strawberi Untuk Kulit Bersih Dan Lembut Bagaikan Bayi

Buah strawberi dijadikan bahan utama dalam produk penjagaan wajah. Bunyi macam menarikkan?

IKLAN

Perkenalkan Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash

Produk baru kelahiran jenama terkemuka Fresh “Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash” adalah rumusan yang cukup lazat (lihat sahaja pada pembungkusan), pelbagai tugas yang mengecil dan membersihkan dengan lembut sambil memperbaiki tekstur kulit untuk memberi kulit lebih lembut, licin, gebu, – dan cukup lembut untuk kegunaan seharian.

Fresh Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash

 Fresh yang terkenal menggunakan ramuan semulajadi kali ini mengetengahkan formula untuk menyerlahkan sifat strawberi yang kaya akan antioksidan dalam membersih serta menghaluskan kulit dari dalam.

Ini Kelebihannya…

Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash mengandungi dua saiz kristal gula yang secara beransur-ansur mencairkan ke kulit untuk memperbaiki tekstur dan liang pori untuk kelihatan lebih cerah, manakala esktrak strawberi membantu mengekalkan kulit yang sihat dan kental. Formula ini juga mengandungi agen pembersih semulajadi yang terdapat dalam ekstrak soapberry,  bahan baru untuk sumber segar dari buah-buahan pokok di India.

“Pembersih pengelupasan ini adalah pengalaman meletakkan strawberi segar di wajah anda, dengan bantuan gula untuk memulihkan struktur kulit semasa mencuci. Formula harian membolehkan anda menyesuaikan pembersihan anda: gunakan lebih banyak air untuk pengelupasan yang lebih sedikit, atau basahkan muka dan biarkan 3-5 minit untuk pembersihan yang lebih mendalam. – Lev Glazman, pengasas Fresh

Fresh Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash

Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash didatangkan dalam 2 saiz (50ml & $ 55, 125ml), dan boleh didapati di Mid Valley Megamall dan di Sephora.