IKLAN
Info Menarik

Watson 8.8 Online SHOPATHON Kembali Dengan Diskaun Serendah 88%

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Watson 8.8 Online SHOPATHON Kembali Dengan Diskaun Serendah 88%

Watson kembali dengan jualan mega besar-besaran pada tahun ini. Jualan mega Watson 8.8 Online Shopathon menawarkan diskaun sehingga 88%  khas untuk pembeli setia Watson. Jualan Watson 8.8 Online Shopathon ini akan bermula pada 1 Ogos sehingga 11 Ogos 2019. Terdapat lebih dari 1800 produk kesihatan dan kecantikan untuk di pilih dan pastinya jualan mega ini memberikan kepuasan membeli-belah yang tidak terhingga kepada pembeli!

IKLAN

Sepanjang 11 hari jualan mega ini berlangsung, anda perlu melihat 8 tawaran istimewa menerusi Watson Online stor dan applikasi Watson di mana pembeli online berpeluang membeli pelbagai produk kegemaran dengan promosi penjimatan seperti beli 3 extra diskaun 18% dan pembelian kedua mendapat diskaun sebanyak 88%.

Foto – Watsons

Selain itu, jika pembeli membuat pembayaran menerusi Boost, pembeli dapat menikmati RM8 cashback dengan perbelanjaan minima sebanyak RM80 semasa tempoh promosi sedang berlangsung.

Bukan itu sahaja, sepanjang jualan mega Watson 8.8 Online Shopathon ini berlangsung terdapat lebih 19 jenama yang turut mengambil bahagian di dalam jualan mega ini seperti Spoon Health, Simple, Dove, NH, Biore, Pantene, Maybelline, L’Oreal, Pure Beauty, Watsons Brand, Kinohimitsu, Cetaphil, Moist Diane, Oral-B, Eucerin, Nano White, Rimmel dan Silkygirl akan memberikan kepada pembeli dengan lebih dari RM170 penjimatan hebat!

Sebagai bonus, pembeli boleh mendapatkan pembelian extra saving setiap hari bermula pada 8 malam sehingga 12 tengah malam mengikut produk dari jenama-jenama yang di kongsikan di atas.

Manakala pada 6 Ogos hingga 8 Ogos pula sepanjang tiga hari ini akan bermula jualan mega pada jam 12 tengah malam. Dapatkan tawaran hebat bermula dari RM0.88 beserta kupon makanan yang bernilai RM10 dari jenama terkenal seperti The Alley, Koi, Tealive, llao llao dan Baskin Robbins.

Foto – Watsons

Juga terdapat kod promosi istimewa semasa dalam tempoh jualan sedang berlangsung, jadi pastikan pembeli rebut kod promosi tersebut dan alami pembelian yang tidak terhingga di Watsons.

Selain memberi tawaran diskaun yang lumayan, jangan lupa untuk bermain 8.8 Tap-athon di dalam aplikasi Watsons di telefon bimbit dan pembeli berpeluang memenangi sehingga RM888,888 menerusi pembelian online e-vaucher dengan hanya ‘tapping’ pada hadiah! E-vaucher ini boleh di gunakan sepanjang pembelian online semasa jualan berlangsung.

Pembeli boleh membeli-belah di laman sesawang rasmi Watson [SINI] atau memuat turun aplikasi Watsons MY di Google Play Store atau App Store. Untuk nikmati penghantaran pos secara percuma, pembeli perlu berbelanja minimum RM100 semasa sesi jualan berlangsung atau pembeli boleh menggunakan ‘Click & Collect Express’ untuk mendapatkan order dalam tempoh 4 jam di stor Watsons di seluruh negara.

IKLAN