Info Menarik

Pembersih Vakum A&S Buat Diskaun Serendah RM279. Serbu Sekarang!

Malisa Aina
/
Individu yang suka menulis dan layan Netflix.
Pembersih Vakum A&S Buat Diskaun Serendah RM279. Serbu Sekarang!

Anda sedang mencari pembersih vakum? Wanista ada penyelesaiannya… Confirm berbaloi!

IKLAN

Perkenalkan A&S oleh Pembersih Vakum Robotik Neatsvor, sebuah pembersih vakum pelbagai guna. Sebuah inovasi yang diketuai oleh Neatsvor dan A&S boleh melakukan kerja-kerja seperti vakum, menyapu dan membersihkan lantai. Dilengkapi dengan teknologi kecekapan pembuatan, pembersih vakum ini boleh melakukan lebih daripada satu kerja pada satu masa.

Permulaan Jenama A&S

Untuk pengetahuan anda, A&S adalah sebuah jenama yang terkenal dengan produk kelengkapan rumah yang penting seperti televisyen, bar bunyi, pembesar suara,mesin basuh, dan peti sejuk. A&S bermula dalam industri hiburan dimana ia melengkapi rumah dengan bar bunyi dan pembesar suara. Kemudian, ia mula memberi focus dalam menyediakan peralatan rumah yang mampu milik, tanpa menjejaskan kualiti.

Pembersih Vakum Robotik Neatsvor

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390 mempunyai berat sekitar 2.5kg, dilengkapi dengan ciri-ciri seperti penyapu atau penyeret pintar, persamaan mop, pengecasan automatic, perancangan pintar dan kawalan WiFi. Ia boleh menyesuaikan kuasa sedutannya secara automatik, mengikut mod pembersihan yang berbeza.

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot V390. Foto – Arkib Wanista

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500 memiliki empat mod pembersihan yang direka untuk memenuhi keperluan yang berbeza. Ianya boleh dikawal dengan menggunakan aplikasi ataupun alat kawalan jauh. Ciri-cirinya termasuklah menyapu atau penyeret pintar, persamaan mop, kuasa sedutan yang kuat, perancangan pintar dan kawalan WiFi.

A&S oleh Neatsvor Pembersih Vakum Robot X500. Foto – Arkib Wanista

A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100, yang beratnya lebih kurang 1.41 kg, mempunyai ciri-ciri seperti kuasa sedutan yang kuat (sekitar 8,000 Pa), pembersihan satu kunci, fungsi sentuhan, penapis HEPA, dan tanpa kord. A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany S100 boleh diposisikan dengan baik dalam keadaan lurus bagi menyeimbangkan berat yang optimum dan mudah dialihkan. Seberat 1.42 kg, ia dilengkapi penapisan mesin HEPA keseluruhan dan sedutan yang kuat, lebih kurang 20,000 Pa. untuk membersihkan di mana sahaja. Ia juga mudah dipegang dan dibawa.

A&S Pembersih Tanpa Kord Cleany A100. Foto – Arkib Wanista

Diskaun Hebat Di Lazada

Sempena Hari A&S pada 29 Julai 2019, pelanggan A&S  berhak mendapat diskaun sehingga 70% apabila mereka membeli pembersih vakum A&S. Selain pembersih vakum, pelanggan juga akan menikmati pengurangan hebat pada pembelian mesin basuh dan bar bunyi. Harga bermula serendah RM99 dan A&S menawarkan penghantaran percuma kepada pelanggan yang membeli bar bunyi. Tawaran Mega Jenama A&S akan berlangsung dari 12 petang hingga 2 petang pada 29 Julai sahaja.

Foto – Arkib Wanista

Untuk maklumat lebih lanjut, layari kedai A&S di Lazada ataupun ikuti https://www.facebook.com/AandS.Disty/

IKLAN