Kecantikan

Focus Active Ampoule Daripada LANEIGE Buatkan Kulit Bersinar Bak Mutiara!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Focus Active Ampoule Daripada LANEIGE Buatkan Kulit Bersinar Bak Mutiara!

LANEIGE tampil dengan produk kecantikan terbarunya yang di kenali sebagai Focus Active Ampoule. Produk terbaru ini memberi fokus kepada wanita yang menginginkan rawatan istimewa untuk membaiki dan meningkatkan kesegaran serta keanjalan kulit wajah dan sekaligus menjadikan wajah berseri dan bersinar bak mutiara!

IKLAN

Produk LANEIGE Focus Active Ampoule ini memiliki tiga variasi dengan fungsi yang berbeza iaitu Brighten, Repair dan Firm. Produk ini kaya dengan bahan-bahan membantu merawat masalah-masalah kulit dan ia juga dapat membantu penyerapan yang pantas ke dalam kulit. Selain itu, produk ini bebas dari lapan jenis bahan kimia serta menjadikan ia mudah untuk bercampur dengan produk penjagaan kulit yang lain.

LANEIGE Focus Active Ampoule Brighten

Foto – LANEIGE

Produk ini mampu membuatkan kulit menjadi lebih cerah, putih, bersinar dan berseri. Focus Active Ampoule Brighten ini mempunyai bahan seperti Amino Acid yang dapat mengelupaskan kulit tidak sihat dengan mudah. Selain itu, ekstrak teh hijau juga memberikan kesan kelembapan yang sesuai untuk kulit dan menjadikan kulit lebih lembap dan kekal hidrat.

Bukan itu saja, bagi variasi Bighten ini ia juga mengandungi Super Berry Water yang merupakan air yang istimewa dari ekstrak acai beri dan buah acerola yang mampu memberi kesan anti-oksidan yang lebih berkesan dari vitamin C dan sekaligus dapat memberikan kulit menjadi lebih bersinar.

LANEIGE Focus Active Ampoule Repair

Foto – LANEIGE

Bagi produk Focus Active Ampoule Repair ini di formula dengan 15,000ppm Phatenol yang berfungsi untuk menguatkan benteng kelembapan kulit dan sekaligus melindungi layar kulit agar kekal lembap serta menjana semula layar kulit. Selain itu, produk ini juga mengandungi Forest Yeast Water untuk membantu menjana semula pembentukan kulit dan Mint Extract to melegakan kulit dan mengawal sebum.

LANEIGE Focus Active Ampoule Firm

Foto – LANEIGE

Produk Focus Active Ampoule Firm merupakan produk anti-penuan yang dapat mengurangkan tanda-tanda penuan seperti ketegangan, kedutan dan kulit dehidrasi. Dengan penggunaan Focus Active Ampoule Firm yang kaya dengan Soy Peptide ia dapat menjana kolagen di dalam kulit dan memperlahankan proses penuan dan membenarkan kulit bertambah berseri.

Selain itu, produk ini juga kaya dengan Musk Mallow Water yang di ekstrak daripada biji benih pokok bunga raya yang dapat memberikan ketegangan kepada kulit. Manakala Adenosine pula mampu menghalang kedutan dari muncul di wajah.

Foto – LANEIGE

Produk terbaru LANEIGE Focus Active Ampoule ini di jual dengan harga RM165.00 (7ml x 4 botol) dan produk ini boleh di dapati di ke semua outlet kecantikan dan butik LANEIGE di seluruh Malaysia bermula dari pertengahan bulan Julai 2019 ini. Jadi jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk kecantikan terbaru dari LANEIGE untuk dapatkan kulit kekal berseri dan bersinar bak mutiara!

IKLAN