IKLAN
Hiburan

Tiada Lagi Gambar Song Joong Ki Di Instagram Song Hye Kyo!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Tiada Lagi Gambar Song Joong Ki Di Instagram Song Hye Kyo!

Menerusi perkhabaran lalu bahawa Song Hye Kyo dan Song Joong Ki telah secara rasminya bercerai, dan kini Song Hye Kyo mula mengemaskini akaun Instagramnya dengan memadam ke semua gambar-gambar mereka berdua (Song Hye Kyo dan Song Joong Ki) termasuklah gambar perkahwinan mereka. 

IKLAN
Foto – Twitter

Sementara itu, meskipun Song Hye Kyo jarang memuat naik post di akaun Instagramnya, tetapi apabila dia memuat naik postingnya, peminat akan jatuh cinta dengan kecantikan serta daya tarikan yang ada dalam diri aktres jelita ini.

Foto Arkib – fajar.co.id

Song Hye Kyo dan Song Joong Ki mengakhiri 20 bulan perkahwinan mereka dengan penceraian. Masing-masing menyatakan mahu mengakhirinya secara baik dan peminat masih lagi tertanya-tanya apa sebenarnya yang telah berlaku di antara mereka berdua.

Foto Arkib – Korea Times

Apa jua perasan bercampur baur yang di rasai peminat, perkara ini telah pun berlaku dan berakhir secara baik. Dan kini kedua-dua pelakon berbakat Song Hye Kyo dan Song Joong Ki Masing-masing telah pulang dari aktiviti mereka, di mana Song Hye Kyo telah selesai dengan aktiviti promosi produk di China dan manakala Song Joong Ki telah selesai dengan aktiviti filem terbarunya.

Di harap mereka berdua menjalani kehidupan baru dengan aman dan berjaya.