IKLAN
Kecantikan

Siri PIXY Make It Glow Jadi Pilihan MUA… Ini Yang Best Tentangnya

Malisa Aina
/
Individu yang suka menulis dan layan Netflix.
Siri PIXY Make It Glow Jadi Pilihan MUA… Ini Yang Best Tentangnya

Mencapai kulit bercahaya yang cantik berseri boleh menjadi lebih mudah daripada yang anda fikirkan.

IKLAN

Terima Kasih kepada siri PIXY Make It Glow yang membolehkan kulit anda tampak lebih berseri dan bersinar pada bila-bila masa sepanjang hari dengan hanya satu aplikasi. Tiada lagi wajah kusam dengan siri PIXY yang baru ini!

Siri PIXY Make It Glow

Perkenalkan PIXY Make It Glow

PIXY Make It Glow terdiri daripada Make It Glow Dewy Cushion, Make It Glow Silky Powdery Cake dan Make It Glow Beauty Skin Primer. Siri ini mengandungi ekstrak botanikal pelembap seperti minyak zaitun, jojoba dan yuzu yang memberikan kulit sihat dan bercahaya walau dengan litupan penuh yang menjadikan solekan sempurna licin tanpa cela.

Ekstrak pelembap semulajadi juga membantu menyuburkan kulit dari dalam, dengan itu menawarkan cahaya yang sihat. Diformulakan dengan Light Reflection Technology yang dimuatkan ke dalam siri Make It Glow, kesan berseri dihasilkan apabila cahaya melantun dari kulit. Turut sama dengan teknologi khas ini adalah Smooth Polished Powder yang menggabungkan ke dalam kulit untuk menjadikan solekan lebih tahan lama, dan tetap utuh hingga 10 jam.

Semua produk dibekalkan dengan SPF antara 23 hingga 35, ditambah dengan PA ++ untuk PA +++ untuk perlindungan kulit yang optimum dari sinaran UVB dan UVA yang berbahaya.

Foto – Arkib Wanista

Kesemua siri ini (Make It Glow Dewy Cushion – RM54.90, Make It Glow Silky Powdery Cake – RM 34.90 dan Make It Glow Beauty Skin Primer – RM28.90) boleh didapati di Watsons.