Fesyen

Koleksi Pakaian Dalam Monki Punya Sentuhan Kontemporari Yang Tersendiri

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Koleksi Pakaian Dalam Monki Punya Sentuhan Kontemporari Yang Tersendiri

Sempena menyambut kedatangan musim luruh, Monki tampil dengan keluaran produk koleksi pakaian dalam yang baru. Koleksi pakaian dalam terbaru ini memberi fokos kepada rekaan yang unik dan kontemporari sesuai untuk wanita moden yang gemarkan rekaan dengan warna-warna lembut dan corak-corak haiwan yang unik dari Monki!

Monki lengkapkan koleksi pakaian dalamnya dengan penggunaan lace yang berwarna dusty rose dan ochre brown, warna-warna kontemporari yang di adun sesuai dengan kelembutan kain cotton putih beserta corak haiwan-haiwan yang unik.

IKLAN
Foto Arkib – Wanista

Konsep yang di ketengahkan oleh Monki sempena kedatangan musim luruh ini adalah dengan menangkap setiap detik yang berlaku apabila tiada siapa di sekeliling, baik dari segi ketika melakukan tugas membasuh pakaian sehinggalah bermalas-malasan di sofa di pagi ahad! Monki percaya terhadap kuasa kejujuran dan keberanian dengan menerusi mempamerkan tubuh badan tanpa perlu gusar dengan bentuk badan mereka.

Foto Arkib – Wanista
Foto Arkib – Wanista

Monki merupakan salah satu jenama yang punya jalan cerita yang tersendiri bagi setiap koleksi yang di hasilkannya. Monki yang punya impian dengan menyebarkan kebaikan di dunia dan menggalakkan wanita muda untuk berjaya!

Foto Arkib – Wanista

Monki yang di bangunkan di Sweden pada tahun 2006 kini memiliki 120 concept outlet store yang mampu menawarkan pengalaman ke dalam 16 pasaran dunia termasuklah bagi pasaran franchise.

Bagi koleksi terbaru musim luruh ini boleh di dapati menerusi pembelian di dalam talian bermula bulan Julai ini. Bagi yang ingin mendapatkan maklumat lanjut tentang koleksi terbaru mahupun promosi serta jualan wholesale, anda boleh layari laman sesawang Monki [SINI].