Gossip Antarabangsa

Penyanyi Lagu “Senorita” Sakan Peluk & Berpegangan Tangan, Dating Ke PDA?

Malisa Aina
/
call me Lisa and i'm just a simple girl
Penyanyi Lagu “Senorita” Sakan Peluk & Berpegangan Tangan, Dating Ke PDA?

Sejak muzik video lagu “Senorita” keluar, banyak khabar angin mengatakan Shawn Mendes dan Camila Cabello bercinta kerana keakraban, keserasian serta sensual antara mereka berdua cukup kuat.

IKLAN

Kalau anda masih belum menonton MV yang trending di Malaysia, maka anda layak digelar ‘katak bawah tempurung’. MV Senorita cukup mengghairahkan memaparkan adegan di atas katil, sesi berpelukan, bercumbuan dan menari serta bait lirik yang jelas menunjukkan ‘sesuatu’ berlaku pada pasangan muda ini.

Lagi menguatkan peminat apabila Camila sudah menamatkan episod cinta bersama Matthew Hussey, seorang motivator cinta yang cukup tersohor. Dan sejak itu, Camila dan Shawn dilihat banyak menghabiskan masa bersama mengubati duka lara. 

Foto – Getty

Terkini, kedua mereka dilihat berpelukan, berpegangan tangan dan bergurau senda dengan penuh mesra ketika keluar menikmati brunch bersama ahli keluarga yang lain.

Foto – Getty
Foto – Getty

Walabagaimanapun, kedua mereka menolak sangkaan percintaan yang berlaku dan menjelaskan mereka adalah rakan baik sahaja, tidak lebih daripada itu. Shawn sendiri memberi jawapan yang sama apabila ditanya salah seorang peminat.

LOL… Mungkin keakraban mereka berdua sekadar PDA sahaja untuk mempromosikan lagu.

IKLAN