Kecantikan

Hada Labo Kouji Jadikan Kulit Wajah Jernih Berseri Bak Kristal!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Hada Labo Kouji Jadikan Kulit Wajah Jernih Berseri Bak Kristal!

Hada Labo sekali lagi tampil dengan keluaran produk terbaru iaitu Hada Labo Kouji, khas bagi menangani masalah penuaan kulit pramatang dan sekaligus menjadikan kulit wajah jernih berseri bak kristal!

IKLAN

Hada labo Kouji mengambil inspirasi menerusi pembuat sake traditional Jepun, di mana tangan pembuat sake ini di lihat licin dan muda! Walhal si pembuat sake telah berusia dan kulit tangan mereka kelihatan jauh berbeza dengan umur tua si pembuat sake. Dan dari situlah kajian dan semaian ramuan rahsia yang di namakan “Kouji”.

Menariknya proses penapaian nasi putih yang kaya dengan vitamin, asid amino, zat galian dan khasiat pelembapan semula jadi bagi menjadikan  kulit lebih lembut, gebu dan jernih bak kristal!

Foto – Arkib Wanista

Selain itu, kandunganHigh molecule hydrolysed rice protein akan melekat pada permukaan kulit dapat mencegah penyejatan lembapan dan manakala bahan pelembap semula jadi Low molecule hydrolysed rice protein akan menembusi secara terus ke dalam lapisan paling luar kulit untuk mengedap lembapan dan menghidratkan kulit.

Kini dengan set rangkaian Hada Labo Kouji yang lengkap dengan Kouji Treatment Cleansing Foam, Kouji Treatment Cream, Kouji Treament Night Cream dan yang terbaru iaitu Kouji Treatment Essence bakal membuatkan kulit wajah menjadi lebih berseri, bersinar, lebih gebu, segar dan kekal hidrat dari usia sebenar anda.

Foto – Arkib Wanista

Rangkaian produk Hada Labo Kouji sesuai untuk semua jenis kulit dan tidak mengandungi sebarang wangian, pewarna mahupun minyak mineral.

Untuk makluman semua, set rangkaian Hada Labo Kouji ini di jual pada harga yang berpatutan setaraf dengan keberkesanannya yang dijalankan. Hada Labo Kouji Treatment Cleansing Foam berharga RM50, manakala Hada Labo Kouji Treatment Essence berharga RM120, Hada Labo Kouji Treatment Cream berharga RM125 dan Hada Labo Kouji Treatment Night di jual pada harga RM135.

Ke semua set produk rangkaian Hada Labo boleh di dapati di laman sesawang Watson [SINI] atau di outlet Watson di seluruh Malaysia.

Jadi bagi yang inginkan kulit sihat bersinar, gebu dan lembut anda boleh mencuba produk terbaru Hada Labo Kouji dan alami perubahan serta keberkesanannya sendiri! Memang tak rugi guna produk Hada Labo Kouji ni.

IKLAN