Kecantikan

innisfree Keluarkan Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Edisi Terhad!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
innisfree Keluarkan Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Edisi Terhad!

innisfree tampil mengeluarkan produk BT21 terbaru khas bagi bulan Julai 2019 ini. Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Edition ini di buat khas bagi peminat BT21 dan pengguna Line!

IKLAN

Produk Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Edition ini hadir dengan tujuh rekaan yang comel dan unik yang berdasarkan karakter UNIVERSTAR BT21 iaitu KOYA, RJ, SHOOKY, MANG, CHIMMY, TATA dan COOKY.

Bagi anda yang ingin mengetatkan liang pori dan mencerahkan, produk edisi terhad ini adalah jawapannya! Satu atau ke semua tujuh karakter BT21 ini akan membantu anda dalam menjaga kulit sehingga ke sebum dengan penuh gaya dan gempak!

Apa yang menarik pada bulan Julai ini adalah, innisfree membuat promosi jualan khas yang bermula pada 1 Julai 2019 sehingga 31 Julai 2019 dengan setiap pembelian mana-mana Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Edition, anda akan menerima satu set magnet BT21 edisi terhad.

Set magnet BT21 ini hadir dengan empat jenis rekaan yang unik dan menarik. Bagi yang ingin mendapatkannya, anda harus membuat pembelian terhadap mana-mana produk Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Edition yang berharga RM82.00 untuk 100ml.

Tak rugi anda membeli produk innisfree Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Editon ini. Jadi apa tunggu lagi? Serbu outlet innisfree yang berdekatan dan dapatkan penjagaan liang pori yang sihat dan cerah dengan Super Volcanic Clay Mousse Mask 2X BT21 Limited Edition dengan segera!

Untuk mengetahui tentang BT21 dengan lebih lanjut, anda boleh layari laman sesawang BT21 [SINI].

IKLAN