IKLAN
Kecantikan

David Beckham Fragrances Buat Kemunculan Sulung Di Malaysia!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
David Beckham Fragrances Buat Kemunculan Sulung Di Malaysia!

Siapa yang tidak kenal dengan David Beckham bukan? Kini David Beckham tampil membuat kemunculan sulungnya di Malaysia dengan wangiannya sendiri. Minyak wangi yang di reka oleh syarikat minyak wangi mewah iaitu Coty International yang merupakan pembuat minyak wangi Gucci dan Hugo Boss kini bersama-sama dengan David sendiri mengeluarkan wangian David Beckham Fragrances!

IKLAN

Aroma terbaru daripada David Beckham ini memberikan aspek istimewa yang tersendiri! Malah minyak wangi keluaran daripada David Beckham ini terdiri daripada empat rangkaian aroma iaitu instinct, Homme, Respect dan Classic!

Minyak wangi ini di rumus khas untuk kaum lelaki yang tekad dalam mengejar cita-cita dan impian mereka. Di tambah pula dengan kempen David Beckham yang bertemakan ‘Suit Up’ ini memberi inspirasi dan galakan kepada semua lelaki di Malaysia untuk meningkatkan keupayaan diri menerusi kerjaya, gaya, perhubungan dan sukan!

Untuk pengetahuan semua, terdapat beberapa orang yang telah mencuba wangian David Beckham ni dengan berinspirasikan kempen ‘Suit Up’. Ini ulasan mereka!

Azwan Kombos yang merupakan seorang ketua keluarga dan pelakon telah menggunakan minyak wangi David Beckham Instinct. Sekaligus mencerminkan gaya dan keperibadian bersahaja sebagai seorang lelaki moden yang bekerjaya dan dalam masa yang sama komited sebagai seorang bapa yang setia kepada keluarganya.

Ryzal Jaafar memilih wangian David Beckham Homme kerana percaya ia memberikan rasa unik dan sekaligus mencerminkan gaya keperibadian Ryzal sendiri. Ryzal juga merupakan seorang fesyen geek yang mempunyai hubungan yang rapat bersama peminat dengan gaya kontemporari, mencerminkan pilihan minyak wangi ini bersesuaian dengan diri Ryzal.

IKLAN

Ikmal Amry yang merupakan seorang model dan pelakon yang juga penggemar sukan bola sepak ini memilih wangian David Beckham Respect sebagai inspirasi dirinya untuk saling menghormati dan menghargai.

Dan Faeez Fadhililah pula memilih David Beckham Classic sebagai inspirasi bagi membantu dirinya bergaya dengan sentuhan peribadi diri. Faeez yang merupakan seorang usahawan, ketua pegawai eksekutif, pengembara dan pernah tersenarai di dalam Forbes ’30 Under 30′ merupakan seorang professional dengan kebijaksaan di dalam dunia perniagaan ini memilih wangian David Beckham sebagai ‘Suit Up’ untuk dirinya.

Kempen SUIT UP!

Gara-gara bahana wangian David Beckham ini, semua lelaki di Malaysia di galakan untuk menyahut cabaran Suit Up dengan #SuitUpChallenge.

Bagi mengikuti cabaran ini, anda hanya perlu memuat naik gambar SEBELUM dan SELEPAS “Suit Up” ke akaun media sosial dengan hastag #SuitUpMY dan #DavidBeckhamFragrances bagi mereput hadiah lumayan! 

Untuk ketahui lebih lanjut mengenai David Beckham Fragrances anda boleh layari laman web SINI.

Jadi apa tunggu lagi dapatkan minyak wangi keluaran David Beckham sekarang! Rugi tak cuba wangian unik dan wangi ini.