Info Menarik

7 Kali Kilafairy Bikin Perempuan Cemburu Dengan Body Seksinya

Malisa Aina
/
Individu yang sukakan spotify, netflix, gincu.
7 Kali Kilafairy Bikin Perempuan Cemburu Dengan Body Seksinya

Kilafairy, atau nama sebenarnya Syakila Nisa binti Jahangir Khan merupakan seorang pelakon dan penyanyi wanita Malaysia dan anak kepada penyanyi veteran terkenal, Rohana Jalil.

Berbekalkan rupa paras manis gadis Melayu dan tubuh badan ramping membuatkan dia sering menarik perhatian lensa media ketika menghadiri event

Jika anda mengikuti selebriti muda ini di media sosial, pasti perasan peminat acapkali meninggalkan komen mengatakan Kilafairy persis bintang realiti Kylie Jenner. Lihat sahaja lenggok tubuh, pinggang ramping, bibir tebal, rambut panjang mengurai serta pemilihan fesyen seksi saling tak tumpah seperti Kylie. Nak mendapatkan body sebegitu, ternyata bukan mudah. Kila sangat berdisiplin menjaga pemakanan, bersenam dan juga mengambil beberapa produk pelansingan dan detoks seperti yang dikongsi di Instagram.

Pada kaum perempuan yang berangan nak body langsing, ramping tapi malas bersenam.. confirm makan dalam tengok body Kilafairy ini!

Wow garang dengan cetakan ular!

Comel je jeans rona ungu..

Siluet yang menarik! Padanan jumpsuit bersama alam sekitar..

Gorgeous!

Sekejap macam Kylie, sekejap macam Kim… mana satu ni?

Seriuslah makan apa body macam ni sekali?

S Line!

View this post on Instagram

Water ur roots so your soul can blossom 🌸

A post shared by Kilafairy (@kilafairyofficial) on

Kalau nak macam ni, mula amalkan pemakanan sihat dan bersenam sekarang!

BACA  Siapa Wanita Biasa "Cinderella" Yang Kahwin Dengan Kerabat Diraja...