Kecantikan

Park Shin Hye Datang Malaysia Kongsi Tips Kecantikan!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Park Shin Hye Datang Malaysia Kongsi Tips Kecantikan!

Mamonde dan Watson Malaysia telah berkolaborasi bersama, bagi memasarkan produk sedia ada dan produk terbaru daripada Mamonde k eseluruh outlet Watson di Malaysia. Dengan kolaborasi yang terjalin di antara dua nama besar pastinya pencinta kecantikan akan berpusu-pusu untuk kunjungi Watson dan membeli produk-produk daripada Mamonde!

IKLAN

Selain berita gembira tentang kolaborasi Mamonde dan Watson, baru-baru ini rakyat Malaysia diserikan dengan kehadiran aktres terkenal daripada Korea, Park Shin Hye di Hilton Kuala Lumpur dan Mid Valley Shopping Mall sempena pelancaran produk terbaru Mamonde Red Energy Recovery Serum.

Foto: Wanista

Pasti ramai yang mengetahui bahawa Park Shin Hye merupakan duta produk Mamonde sejak tahun 2014! Wah lama betul Park Shin Hye telah menjadi duta eksklusif Mamonde sehinggalah ke hari ini.

Menariknya sempena pelancaran produk terbaru Mamonde Red Energy Recovery Serum ini, Park Shin Hye turut berkongsi tips-tips kecantikannya dan rahsia Park Shin Hye kekal awet muda, ceria dan cergas setiap hari!

Park Shin Hye Beauty Tips!

Park Shin Hye sangat menitik beratkan tentang penggunaan produk serta penjagaan kesihatan wajah. Sebagai seorang aktres, waktu kerjanya tidak menentu dan panjang oleh itu penting bagi dirinya menitik beratkan penjagaan kulit wajahagar kekal berseri dan segar bak bunga matahari!

Bagi Park Shin Hye wajah yang bersih adalah amat penting, oleh itu penting untuk dirinya menggunakan pembersih muka bagi menghalang bintik hitam serta mendapatkan wajah yang segar dan bersih. Selain itu, Park Shin Hye juga menggunakan Red Energy Serum sebagai pelindung wajah bagi mendapatkan kulit wajah yang anjal, berseri dan sihat!

Foto: Wanista

Park Shin Hye juga gemar menggunakan mask pada wajahnya untuk mengelakkan kulitnya mejadi letih, kusam dan tidak bermaya. Dan Mamonde memiliki pelbagai variasi mask wajah yang dirumus khas, mengikut keperluan kulit wajah seperti anti-aging mask, hydrating mask, moisturizing mask, dan banyak lagi koleksi mask daripada Mamonde yang sering di pakai oleh Park Shin Hye sendiri.

Menurut Park Shin Hye lagi untuk mendapatkan kulit wajah yang sentiasa kekal sihat dan muda apa yang paling penting adalah, untuk jalani kehidupan yang gembira serta bebas daripada tekanan.

IKLAN

Kesemua rangkaian Mamonde Red Energy Recovery Serum boleh didapati di semua Watsons Malaysia dan kaunter Mamonde yang terpilih.