Fesyen

Temui Aktres Oh Yeon Seo Di Suria KLCC Pada 19 Jun Ini!

Mas Idayu
/
I'm a lazy cat in the dreamland but with music and read Chinese novel as my battery, even a lazy cat can become a cannon folder to write its masterpiece!
Temui Aktres Oh Yeon Seo Di Suria KLCC Pada 19 Jun Ini!

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon jelita Oh Yeon Seo yang berlakon di dalam beberapa drama terkenal seperti A Korean Odyssey, My Sassy Girl, Mister dan juga Please Come Back.

IKLAN
Foto: Asian Correspondent

Untuk pengetahuan semua, aktres daripada Korea Selatan ini akan berada di Malaysia pada 16 Jun ini, bagi sesi upacara ribbon cutting bersempena pembukaan rasmi butik Kate Spade New York yang terbaru di Suria KLCC.

Acara yang bakal mengambil tempat pada minggu depan ini akan di meriahkan lagi dengan kehadiran artis-artis tanah air seperti Scha Alyahya, De Fam, Daiyan Trisha dan ramai lagi.

Foto: Scha Alyahya
Foto: De Fam
Foto: Daiyan Trisha

Bukan itu saja, rekaan butik Kate Spade New York bagi cawangan di Suria KLCC ini juga akan memukau pandangan mata! Butik jenama terkenal di bawah pengarah kreatif iaitu Nicola Glass ini akan memberikan kelainan dan sentuhan aura baru serta lain daripada butik yang lain.

Jadi save tarikh ni di dalam kalendar anda dan jangan lepaskan peluang untuk bertemu dengan pelakon korea yang jelita ini bersama-sama artis tempatan yang lain dan sekaligus menjejakkan kaki ke butik Kate Spade New York yang terbaru, di Suria KLCC.