Fesyen

Jenama Pakaian Dalam 6IXTY8IGHT Buka Gedung Di Sunway Pyramid

Malisa Aina
/
suka menulis dan layan Netflix
Jenama Pakaian Dalam 6IXTY8IGHT Buka Gedung Di Sunway Pyramid

Dah masanya tukar pakaian dalam yang baru.

IKLAN

Wanista cadang para gadis pergi geledah ke jenama pakaian dalam 6IXTY8IGHT yang baru sahaja memasuki pasaran Malaysia.

Label pakaian fesyen antarabangsa, 6IXTY8IGHT mengumumkan pembukaan kedai pertamanya di Malaysia di Pusat Membeli-belah Sunway Pyramid. Dilancarkan pada tahun 2002, 6IXTY8IGHT terkenal dengan pakaian dalam dan kasual yang menyeronokkan untuk wanita muda yang suka fesyen ranggi dan warna-warni. Malahan menarik lagi direka khusus untuk wanita Asia yang mempunyai rangka yang lebih kecil.

Foto – Arkib Wanista

Sebagai salah satu daripada jenama fesyen yang berkembang pesat di Asia dengan lebih daripada 160 kedai di seluruh Hong Kong, China, Macau, Taiwan, Korea Selatan dan Singapura, kedai 6IXTY8IGHT yang pertama di Malaysia menjangkau 4,500 kaki persegi dan menampilkan konsep reka bentuk ikoniknya merah jambu.

Foto – Arkib Wanista

6IXTY8IGHT akan membuka pintu kepada orang ramai di Sunway Pyramid di Unit LG1.05 pada 18 Mei 2019, jam 12.00 tengah hari. Untuk meraikan pembukaan kedai pertama 6IXTY8IGHT di Malaysia, 100 pembeli yang pertama pada 18 Mei 2019 boleh menerima RM 168 kad hadiah masing-masing. Di samping itu, terdapat 3,000 seluar dalam percuma akan diberi.

Foto – Arkib Wanista

Serbu ramai-ramai dengan teman rapat korang ye.. Have Fun!