Kecantikan

Baru! Klinik Aesthetic “La Jung” Sedia Bantu Wanita Jadi Lebih Cantik

Malisa Aina
/
Introvert yang hujung minggu dihabiskan dengan melayan Netflix.
Baru! Klinik Aesthetic “La Jung” Sedia Bantu Wanita Jadi Lebih Cantik

Beauty Junkies Rejoice!

IKLAN

Satu lagi, La Jung Anti-Aging & Aesthetic Clinic buka kedai di lokasi paling eskslusif dan mewah The Shoppes, Four Seasons Place, Kuala Lumpur City Centre.

Apa kelebihan yang dibawa La Jung berbanding yang lain? Sebelum ini, La Jung berasal daripada gabungan perkataan Perancis dan Jerman, ‘La’ dalam bahasa Perancis merujuk kepada ‘The’, sementara ‘Jung’ (disebut “Yoong”) berasal dari perkataan Jerman, yang bermaksud ‘Young’ dalam bahasa Inggeris.

Foto – Arkib Wanista

La Jung Clinic hanya menyediakan perubatan estetik dan anti-penuaan yang paling eksklusif. Mengkhususkan diri dalam pembetulan kulit, badan, dan rawatan rambut, tujuannya adalah untuk membantu anda merasa yakin seriring dengan usia.

Foto – Arkib Wanista

Klinik ini mempunyai lima bilik rawatan, dua bilik menunuggu VIP, lounge VIP dan ruang menunggu dan rawatan VVIP. Bagi pelanggan yang memilih privasi, klinik mempunyai pintu masuk alternatif yang secara langsung membawa kepada tempat letak kereta untuk budi bicara mutlak.

Foto – Arkib Wanista

Dipimpin oleh Dr Nicholas Lim, Pengarah Perubatan / Pengamal Perubatan Aesthetic, pasukan ini disokong oleh Dr Raimie Rahmad, Pengamal Perubatan Aesthetic, Dr Leong Moh Yiing, Pengamal Perubatan Aesthetic serta W. Ahmad Wan, Pengarah Pemasaran La Jung.

Foto – Arkib Wanista

La Jung Anti-Aging & Aesthetic Clinic terletak di L4A – 1 Level 4A, Shoppes di Four Seasons Place, No. 145, Jalan Ampang, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia. Untuk membuat temu janji, sila hubungi +603 28567616 atau email lajung.com.my.

Nak cantik, buat temu janji sekarang.

IKLAN